Ξεπούλησε σε μόλις 18 λεπτά το Citroën My Ami Buggy

Ξεπούλησε σε μόλις 18 λεπτά το Citroën My Ami Buggy

Η «περιπετειώδης» έκδοση My Ami Buggy του λιλιπούτειου μοντέλου της Citroën έγινε ανάρπαστη, με τα 50 κομμάτια της περιορισμένης παραγωγής του να γίνονται sold out σε χρόνο dt!

Κάποτε δεν είχαμε υποδεχθεί με καλό μάτι ούτε το smart. Και η ιστορία του είναι λίγο πολύ γνωστή. Με ανάλογο σκεπτικισμό υποδέχθηκαν και το λιλιπούτειο Citroën Ami, όσοι κάνουν το λάθος να το συγκρίνουν με τα συμβατικά αυτοκίνητα. Δεν είναι τέτοιο όμως και η ιδέα που λανσάρει για τις αστικές μετακινήσεις φαίνεται να βρίσκει αρκετούς υποστηρικτές. 

Απόδειξη του παραπάνω η διάθεση της νέας «off-road» έκδοσής του, της Citroën My Ami Buggy. Η τελευταία λανσαρίστηκε στην αγορά σε μόλις 50 αντίτυπα και ήταν διαθέσιμη προς πώληση μόνο διαδικτυακά. Το βιβλίο παραγγελιών της άνοιξε πριν από δυο μέρες και χρειάστηκε λιγότερα από 18 λεπτά για να κλείσει!

Υπενθυμίζουμε ότι το συλλεκτικό πλέον Citroën My Ami Buggy είναι βαμμένο σε σκούρο μαύρο χρώμα και πατάει στο έδαφος με τροχούς 14", με μπρονζέ απόχρωση. Το αμάξωμα του διακοσμείται από μαύρα πλαστικά που τονίζουν τον περιπετειώδη χαρακτήρα του, ενώ οι πόρτες του είναι σωληνωτές. Μέρος της οροφής είναι υφασμάτινο και μπορεί να αφαιρεθεί.

Citroën My Ami Buggy

Το εσωτερικό του είναι πιο προσεγμένο, με τα καθίσματα να διακοσμούνται από κίτρινες ραφές, ενώ την ίδια απόχρωση έχουν και οι πρακτικές θήκες στο ταμπλό.

Το Αmi Buggy χρησιμοποιεί το σύστημα κινητήρα και μετάδοσης του συμβατικού Αmi. Θυμίζουμε ότι το τελευταίο εξοπλίζεται με ηλεκτροκινητήρα ισχύος 6 kW (8 PS) και μπαταρία ιόντων λιθίου 5,5 kWh. Η αυτονομία του φτάνει τα 75 km, ενώ μια πλήρης φόρτιση μέσω οικιακής πρίζας 220V ολοκληρώνεται μέσα σε 3 ώρες.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube