Ξεπούλησε η Lamborghini Aventador LP750-4 SV

Ξεπούλησε η Lamborghini Aventador LP750-4 SV

Φαίνεται πως οι υποψήφιοι αγοραστές ενθουσιάστηκαν τόσο που, με το που την είδαν τον Μάρτιο στη Γενεύη, έσπευσαν να την παραγγείλουν.

Με τιμή που αγγίζει τις 330.000 ευρώ, η Aventador Superveloce είναι σαφώς ακριβότερη από την LP700-4 των 225 χιλιάδων, όντας «μόλις» 50 PS ισχυρότερη και 50 kg ελαφρύτερη. Οι αεροδυναμικές αλλαγές όμως, εκτός από πιο άγρια όψη, της χαρίζουν και 170% υψηλότερη αρνητική άντωση.

Επίσης, τον περασμένο μήνα έγραψε ιστορία, κατορθώνοντας να γίνει το δεύτερο μόλις αυτοκίνητο (το άλλο είναι η Porsche 918 Spyder) που «κατέβηκε» κάτω από τα 7 λεπτά στο Nürburgring.

Υποψιαζόμαστε πάντως ότι όλα αυτά δεν είναι ο λόγος που και τα 600 κομμάτια στα οποία θα κατασκευαστεί πωλήθηκαν αμέσως. Απλώς πρόκειται για κάτι ακόμα για το οποίο θα μπορούν να υπερηφανεύονται οι τυχεροί ιδιοκτήτες της.

Η Lamborghini έχει χωρίσει την παραγωγή της SV σε τρία γκρουπ: ένα για τη Βόρεια και Νότια Αμερική, ένα για την Ασία κι ένα για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, σε καθένα απ’ τα οποία θα διατεθούν 200 κομμάτια. Τουλάχιστον θεωρητικά, αφού ουκ ολίγα προβλέπεται ν’ αλλάξουν σύντομα χέρια κάνοντας αρκετά πλουσιότερους όσους πρόλαβαν κι έβαλαν παραγγελία.

[Πηγή: Autovisie]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube