Ξενοδοχείο κάνει δώρο βόλτα με Toyota Supra

Ξενοδοχείο κάνει δώρο βόλτα με Toyota Supra

Κλείνεις δωμάτιο; Δώρο μία βόλτα με την Toyota Supra! Το λες και ξενοδοχείο-όνειρο.

Toyota Supra

Η Toyota, θέλοντας να πρωτοτυπήσει συνεργάζεται με το ξενοδοχείο που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις της πίστας του Fuji, προσφέροντας δώρο με κάθε κράτηση, μία βόλτα με την Toyota Supra, ένα από τα πλέον εμβληματικά αυτοκίνητα της JDM και όχι μόνο.

Οι πελάτες του ξενοδοχείου θα μπορούν πλέον να οδηγήσουν την GR Supra του 2020 που έχει βελτιωθεί από την TOM's κι έχει εξοπλιστεί με αυτόματο κιβώτιο, ή το μοντέλο του 2022 με το μηχανικό κιβώτιο. Βέβαια, για να μπορέσει να απολαύσει κανείς αυτή τη μοναδική βόλτα θα πρέπει να διαθέτει βαρύ πορτοφόλι, μιας και η συγκεκριμένη υπηρεσία έρχεται πακέτο μόνο με κράτηση σουίτας ή βίλας στο Fuji Speedway Hotel.

H Toyota Supra αποτελεί χωρίς αμφιβολία ένα από τα κορυφαία δημιουργήματα της JDM και αγαπημένο αυτοκίνητο εκατοντάδων petrolheads ανά την υφήλιο

Toyota Supra

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Αφιέρωμα Japan Legends: Εισαγωγή

Κάθε μέρα από τις 15 Ιανουαρίου έως και τις 30 Ιουνίου του ερχόμενου έτους θα πραγματοποιούνται πέντε μονόωρες περίοδοι, όπου οι οδηγοί θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν test drive το μοντέλο της επιλογής τους στους δρόμους γύρω από την πίστα, όχι όμως μέσα σε αυτή.

Πέραν τούτων, ο ιαπωνικός κολοσσός θα οργανώσει μια ακόμη εκδήλωση σε συνεργασία με το Fuji Speedway Hotel, αυτή τη φορά δίνοντας την ευκαιρία στους φίλους της να οδηγήσουν παλαιότερες εκδόσεις και γενιές της θρυλικής Supra που έχει γράψει τη δική της ιστορία στην παγκόσμια αυτοκινητική σκηνή και στην καρδία των απανταχού petrolheads

Toyota Supra

Το Supra Winter Festival θα διεξαχθεί στις 21-22 Ιανουαρίου, προσφέροντας στους οδηγούς την εμπειρία των 1992 Supra 2.5 GT Twin Turbo Aerotop, A80 Supra αλλά και της Celica XX 2000 GT του 1985. Κατά τη διάρκεια του διήμερου event, οι δρόμοι γύρω από το ξενοδοχείο θα φιλοξενήσουν τα θρυλικά οχήματα, πίσω από το τιμόνι των οποίων, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να περάσουν συνολικά μισή ώρα έκαστος.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube