Ξεκαρδιστικό κυνηγητό γυναίκας οδηγού από την ουκρανική αστυνομία [video]

Ξεκαρδιστικό κυνηγητό γυναίκας οδηγού από την ουκρανική αστυνομία [video]

Όσα συμβαίνουν είναι τόσο παράλογα, που είσαι σίγουρος ότι πρόκειται για στημένη παρωδία!...

Η Ουκρανή με το Lada Diva μοιάζει να κοροϊδεύει τους αστυνομικούς, γυρίζοντας γύρω τους ενώ το περιπολικό έχει τρακάρει!

Πρώτο ανεξήγητο και κωμικό γεγονός, το γιατί το περιπολικό τρακάρει πάνω στο τοιχίο της κυκλικής πλατείας, στα καλά καθούμενα. Κι ενώ δεν έχει πάθει μεγάλη ζημιά –όπως θα δούμε αργότερα– οι αστυνομικοί το αφήνουν εκεί και προσπαθούν να σταματήσουν το Lada τρέχοντας πίσω του πεζοί!

Ο ένας, που έχει πάρει το πράγμα προσωπικά, φτάνει κάμποσες φορές τόσο κοντά στο Lada που του σπάει το πίσω πλευρικό τζάμι και του πυροβολεί δύο φορές το λάστιχο εξ επαφής, χωρίς επιτυχία! 

Το κυνηγητό είναι ξεκαρδιστικό διότι η γυναίκα δεν φεύγει, όπως θα έκανε ο καθένας, αλλά μένει να γυρίζει γύρω-γύρω σαν να προκαλεί τον αστυνομικό. Στο κυνηγητό εμπλέκεται κι ένα σταματημένο φορτηγό, που προσπαθεί δύο φορές να κόψει το δρόμο στο Lada, αλλά κινείται πολύ αργά και δεν προλαβαίνει.

Και ξαφνικά, έρχεται η επιφοίτηση στους αστυνομικούς κι ο ένας αποφασίζει να ξαναμπεί στο περιπολικό και να κυνηγήσει τη γυναίκα. Κάνει όπισθεν, εμβολίζει το Lada –που εξακολουθεί να γυρίζει γύρω-γύρω– αλλά δεν καταφέρνει να το σταματήσει. 

Τότε έρχεται η επιφοίτηση και για τη γυναίκα, που αποφασίζει επιτέλους να φύγει από την πλατεία προς τη λεωφόρο, με το περιπολικό ξωπίσω της και τον ένα αστυνομικό να έχει εγκαταλειφθεί επιτόπου!

Το μόνο που λείπει είναι η κοροϊδευτική μουσική τύπου Χοντρός-Λιγνός…

[Πηγή: ViralHog]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube