Wings for Life World Run 2020

Wings for Life World Run 2020

Την Κυριακή 3 Μαΐου στις 14:00 τρέξε για όσους δεν μπορούν από όπου και αν βρίσκεσαι!

Για 7η συνεχόμενη χρονιά ο παγκόσμιος αγώνας δρόμου Wings for Life World Run 2020 επιστρέφει, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλο τον κόσμο να τρέξει για αυτούς που δεν μπορούν. Δήλωσε συμμετοχή κατεβάζοντας την εφαρμογή Αpp Run και τρέξε την Κυριακή 3 Μαΐου 2020, στις 14:00 ώρα Ελλάδας από οποιοδήποτε σημείο και αν βρίσκεσαι. Κάθε εγγραφή δίνει ελπίδα στους ανθρώπους που έχουν τραυματισμό στη σπονδυλική στήλη.

Ο παγκόσμιος αγώνας δρόμου είναι η βασική εκδήλωση συγκέντρωσης χρημάτων για το Wings for Life Spinal Cord Research Foundation, και το 100% των εσόδων προσφέρεται για σημαντικές έρευνες για την εύρεση θεραπείας σε τραυματισμούς του νωτιαίου μυελού. Πέρυσι, το Wings for Life World Run είχε περισσότερους από 120.000 συμμετέχοντες από 186 χώρες, οι οποίοι σε 323 τοποθεσίες κάλυψαν 1.103.276 χλμ., συγκεντρώνοντας πάνω από 3,5 εκατομμύρια ευρώ για την έρευνα θεραπείας.

Πώς λειτουργεί ο παγκόσμιος αγώνας δρόμου Wings for Life World Run
Σε αντίθεση με έναν κλασικό αγώνα, η γραμμή τερματισμού του Wings for Life World Run κινείται. Εκατομμύρια συμμετέχοντες ξεκινούν ταυτόχρονα να τρέχουν από οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη  ενώ το εικονικό Catcher Car μέσω του App Run ξεκινάει 30 λεπτά μετά την εκκίνηση του αγώνα κυνηγώντας τους δρομείς, μέχρι να "πιάσει" και τον τελευταίο. Ο άντρας και η γυναίκα που θα προσπεράσει τελευταίους το Cather Car είναι οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές.

Περισσότερες πληροφορίες για το έργο του ιδρύματος Wings For Life εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες για το Wings For Life World Run και τους πολλαπλούς τρόπους να στηρίξεις την ενέργεια εδώ.

[Πηγή: Red Bull]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube