Volkswagen: Η αγορά θα ανακάμψει το καλοκαίρι [video]

Volkswagen: Η αγορά θα ανακάμψει το καλοκαίρι [video]

Απαραίτητη πλέον η στροφή προς το ηλεκτρονικό εμπόριο αυτοκινήτων, λέει η εταιρεία.

Η Volkswagen αναμένει ότι η αγορά αυτοκινήτων στη Γερμανία θα ανακάμψει το καλοκαίρι, αφού η αυτοκινητοβιομηχανία αναγκάστηκε να αναστείλει την παραγωγή εξαιτίας της πανδημίας του κοροναϊού.

«Υποθέτουμε ότι η Γερμανία θα επανέλθει στο φυσιολογικό το καλοκαίρι», δήλωσε ο επικεφαλής πωλήσεων και μάρκετινγκ της μάρκας VW, Juergen Stackmann, στο Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Ο Stackmann δήλωσε ότι δεν περίμενε τον ιό να εξαφανιστεί ξανά γρήγορα, αλλά πρόσθεσε: «Η στάση δεν μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από το καλοκαίρι. Η κοινωνία και η οικονομία δεν μπορούν να αντέξουν αυτό».

«Πρέπει να μάθουμε πώς να ζούμε με τον ιό», ανέφερε στη συνέντευξη που δημοσίευσε την Τετάρτη, τονίζοντας πως η κινεζική αγορά έχει ήδη αρχίσει να ανακάμπτει. Η VW εξετάζει νέους κανόνες για να εξασφαλίσει ότι οι εργαζόμενοι στα εργοστάσια μπορούν να διατηρήσουν μια απόσταση ασφαλείας ο ένας από τον άλλο στη γραμμή παραγωγής, δήλωσε ο Stackmann.

Ένα από τα διδάγματα από την κρίση ήταν η ανάγκη να επενδύσουμε περισσότερο στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Η VW είχε ήδη ξεκινήσει πρωτοβουλίες για το ηλεκτρονικό εμπόριο αυτοκινήτων που θα επιταχυνθεί τώρα, είπε.

Την ίδια στιγμή η εταιρεία προωθεί στο διαδίκτυο ένα «παιχνίδι» με το logo της, που τονίζει την ανάγκη να μένουμε σε απόσταση λόγω κορονοϊού.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube