Volkswagen: 6ετής εγγύηση στις ΗΠΑ

Volkswagen: 6ετής εγγύηση στις ΗΠΑ

Σε μια προσπάθεια να ξανακερδίσει τους αγοραστές στην αγορά των ΗΠΑ, η Volkswagen καλύπτει πλέον με 6ετή εγγύηση τα περισσότερα μοντέλα της.

Με τη φήμη της Volkswagen να έχει πληγεί σημαντικά στις ΗΠΑ λόγω του Dieselgate, η εταιρία επιδιώκει να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού με κάθε τρόπο.

Ο τελευταίος ακούει στο όνομα People First Warranty, και είναι η εγγύηση έξι ετών ή 72.000 μιλίων (116.000 km) με την οποία καλύπτονται όλο και περισσότερα μοντέλα της. Η αρχή έγινε με τα Volkswagen Atlas και Tiguan, και πλέον με αυτή καλύπτονται και τα Beetle, Golf (συμπεριλαμβανομένων των GTI και R), Jetta και Passat. Η εγγύηση θα ισχύει για αυτό το διάστημα, όχι μόνο για τον πρώτο αγοραστή, αλλά και για κάθε επόμενο ιδιοκτήτη, σε περίπτωση μεταβίβασης του αυτοκινήτου.

Αυτό είναι και το βασικό πλεονέκτημα της εγγύησης People First Warranty σε σχέση με τις προτάσεις του ανταγωνισμού. Στις ΗΠΑ, οι Ford, Honda και Toyota προσφέρουν εγγύηση πέντε ετών ή 60.000 μιλίων για τον κινητήρα και τη μετάδοση, και τριών ετών ή 36.000 μιλίων για τα υπόλοιπα εξαρτήματα των αυτοκινήτων τους. Στην περίπτωση των Hyundai και Kia, τα αντίστοιχα διαστήματα είναι πέντε χρόνια ή 60.000 για ολόκληρο το αυτοκίνητο, και 10 χρόνια ή 100.000 μίλια για τον κινητήρα και τη μετάδοση, αλλά αυτή η κάλυψη ισχύει μόνο για τον 1ο αγοραστή. Για τον επόμενο ιδιοκτήτη σταματάει στα πέντε χρόνια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Volvo: Έκπτωση αν αφήσεις το γερμανικό σου για ένα S90

«Η Volkswagen αναπτύσσεται και πάλι στην Αμερική, με τους αγοραστές να έχουν υποδεχτεί θερμά τα Atlas και Tiguan. Η επέκταση αυτής της εγγύησης και σε άλλα μοντέλα δίνει ένα ισχυρό επιχείρημα στους αντιπροσώπους μας, και πιστεύουμε ότι θα μειώσει αρκετά το συνολικό κόστος κατοχής και χρήσης για τους πελάτες μας». Αυτά δήλωσε σχετικά με την People First Warranty ο Derrick Hatami, αντιπρόεδρος Πωλήσεων και Μάρκετινγκ της Volkswagen Αμερικής.

[Πηγή: Volkswagen]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube