Volvo: Έκπτωση αν αφήσεις το γερμανικό σου για ένα S90

Volvo: Έκπτωση αν αφήσεις το γερμανικό σου για ένα S90

Η Volvo ενθαρρύνει τους ιδιοκτήτες άλλων premium μοντέλων να αλλαξοπιστήσουν, με κίνητρο μια καλή έκπτωση στην τιμή αγοράς του S90.

Έχουμε συνηθίσει τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας να προσπαθούν να αυξήσουν το μερίδιό τους κάνοντας ειδικές προσφορές προς τους πελάτες των ανταγωνιστών τους. Γιατί να μη γίνει το ίδιο και στα αυτοκίνητα;

Το ίδιο φαίνεται ότι σκέφτηκε και η αμερικανική αντιπροσωπεία της Volvo. Και ποιοι είναι οι βασικοί ανταγωνιστές της Volvo στις ΗΠΑ; Μα φυσικά όλες οι premium μάρκες, δηλαδή οι γερμανικές Audi, BMW και Mercedes-Benz, η Jaguar, και βέβαια οι ιδιαίτερα επιτυχημένες στις ΗΠΑ Lexus και Infiniti. Τους ιδιοκτήτες τέτοιων αυτοκινήτων θέλει να κερδίσει η Volvo.

Έτσι, όσοι κάτοχοι κάποιου μοντέλου των παραπάνω εταιριών αποφασίσουν να το δώσουν για ένα καινούργιο Volvo S90, θα έχουν έκπτωση $3.000. Υπήρχε και παλιότερα μια τέτοια προσφορά, αλλά το bonus ήταν μόνο $1.000, και τριπλασιάστηκε για τον μήνα που διανύουμε. Ως μέτρο σύγκρισης, αξίζει να σημειωθεί ότι όσο είναι ήδη κάτοχοι Volvo και επιλέξουν να παραμείνουν πιστοί στη μάρκα εξακολουθούν να λαμβάνουν έκπτωση μόνο $500.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Dieselgate: Ιδιοκτήτες VW στις ΗΠΑ τα επιστρέφουν «γυμνά»

Επιπλέον, από την αμερικανική Volvo «τρέχει» άλλη μια προσφορά, ειδικά για τους κατόχους Audi και Volkswagen με κινητήρα TDI που επηρεάζονται από το Dieselgate. Επειδή κατανοεί ότι μπορεί να έχει πληγεί η εμπιστοσύνη τους στις ευρωπαϊκές εταιρίες γενικότερα, προσφέρει δωρεάν την επέκταση σε 5ετή εγγύηση. Μια υπηρεσία που κανονικά χρεώνεται $1.700.

Στις ΗΠΑ, το Volvo S90 διατίθεται αποκλειστικά με κινητήρα βενζίνης, σε προσθιοκίνητη έκδοση Τ5 με 250 PS και στην τετρακίνητη Τ6 με 320 PS. Η τιμή τους ξεκινάει από τα $46.950 (€44.900) και $52.950 (€50.700), αντίστοιχα.

[Πηγή: Auto Guide]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube