Τσάντες με το αποτύπωμα ελαστικού της Mercedes-AMG GT R [video]

Τσάντες με το αποτύπωμα ελαστικού της Mercedes-AMG GT R [video]

Αξεσουάρ μόδας με "αυτόγραφο" από το υπεραυτοκίνητο των 580 PS

Η Mercedes-AMG σε συνεργασία με την εταιρεία πολυτελών τσαντών Destroy vs Beauty παρουσίασε μια σειρά από τσάντες και αξεσουάρ που φέρουν το πραγματικό αποτύπωμα ελαστικού της Mercedes-AMG GT R.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο, η διαδικασία περιλαμβάνει ένα κομμάτι ύφασμα, λίγο κολλητική ταινία και ένα δυναμικό burnout από την Mercedes-AMG GT R. Εξάλλου, είναι γνωστό πως το υπεραυτοκίνητο με τον διπλά υπερτροδοτούμενο V8 κινητήρα 4,0 λίτρων που αποδίδει 580 PS και 71,3 kgm ροπής δεν θέλει και πολύ για να λιώσει τα πίσω ελαστικά διαστάσεων 325/30 ZR20.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Δοκιμάζουμε τη Mercedes-AMG GT C Roadster [video]

Το ύφασμα που χρησιμοποιείται για την σειρά AMG BurnOut Bags έχει εξελιχθεί ειδικά για αυτό το σκοπό, ώστε να προσφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα, ενώ συνδυάζεται με υψηλής ποιότητας δέρμα.

Η κολεξιόν περιλαμβάνει αξεσουάρ σε διάφορα μεγέθη, από βαλίτσες μέχρι θήκες λάπτοπ και πορτοφόλια, με τις τιμές να ξεκινούν από τα 179 ευρώ (cash men wallet) και να φτάνουν μέχρι τα 679 ευρώ (weekender). Όσοι ενδιαφέρεστε για τα εν λόγω προϊόντα μπορείτε να τα παραγγείλετε από την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Οδηγούμε τη Mercedes-AMG GT S...με το πλάι [video]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube