Τρομακτικό ατύχημα με κλεμμένο Range Rover Sport [video]

Τρομακτικό ατύχημα με κλεμμένο Range Rover Sport [video]

Παρά την σφοδρότητα της σύγκρουσης δεν υπήρξαν θύματα.

Δύο άντρες αγνώστου ταυτότητας ενεπλάκησαν σε σφοδρότατη σύγκρουση με Range Rover Sport στην επαρχιακή πόλη Purley στη Μ.Βρετανία, και ως εκ θαύματος κατάφεραν να βγουν ζωντανοί από τα συντρίμμια!

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην οδό Brighton Road γύρω στις 3.30 τα ξημερώματα της Δευτέρας. Όπως βλέπουμε σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας, το Range Rover Sport ξέφυγε από την πορεία του λόγω υπερβολικής ταχύτητας και συγκρούστηκε με τις πινακίδες, τα φώτα και τα παγκάκια στο πεζοδρόμιο.

Το εμπρός τμήμα του αυτοκινήτου ουσιαστικά αποκολλήθηκε από το υπόλοιπο αμάξωμα, με τον κινητήρα να εκσφενδονίζεται αρκετά μέτρα μακριά μαζί με τμήμα του καπό και την πόρτα του συνοδηγού. Παρόλα αυτά η καμπίνα διατήρησε τη δομή της και οι αερόσακοι άνοιξαν προστατεύοντας τους επιβάτες.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το πολυτελές SUV ήταν κλεμμένο, ενώ οι δύο άντρες είναι ύποπτοι για ληστεία που έγινε λίγο νωρίτερα στην περιοχή. Ένας εκ των δύο συνελήφθη, ενώ οι αρχές αναζητούν ακόμα τον δεύτερο που φαίνεται πως διέφυγε από το σημείο.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube