Τρομακτικό ατύχημα με Honda Civic Type R

Τρομακτικό ατύχημα με Honda Civic Type R

Από θαύμα οδηγός και συνοδηγός βγήκαν αλώβητοι από το αυτοκίνητο που κόπηκε στα δύο.

Ένα μπλε Honda Civic Type R κόπηκε στα δύο μετά από ένα τρομακτικό δυστύχημα στο Ντένβερ του Κολοράντο. Φωτογραφίες δείχνουν το Civic Type R σε δύο κομμάτια δίπλα σε ένα εστιατόριο fast food.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου και η μητέρα της ιδιοκτήτριας του αυτοκινήτου περιγράφουν τι ακριβώς συνέβη: Σύμφωνα με τη Renee Gutierrez-Martinez, το αυτοκίνητο ανήκει στην κόρη της αλλά το οδηγούσε ο φίλος της, ο Kevin Acosta. Ο ίδιος ισχυρίζεται πως πριν το Honda καταλήξει στην κολόνα είχε μια μικρή επαφή με ένα άλλο αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας μεγαλύτερος σε ηλικία οδηγός και αυτή η επαφή ήταν η αιτία που αποσταθεροποίησε το Civic για να καταλήξει στην κολόνα.

Πλάνα που λήφθηκαν μετά το δυστύχημα δείχνουν ότι το Honda χωρίστηκε ακριβώς πίσω από τις πίσω πόρτες. Αν κάποιος κάθονταν στο πίσω κάθισμα εκείνη τη στιγμή, θα μπορούσε να είχε τραυματιστεί άσχημα ή ακόμη και να σκοτωθεί. Επιπλέον, αν το Civic χτυπούσε την κολόνα με τις μπροστινές πόρτες, ο Acosta και η φίλη του θα μπορούσαν να είχαν τραυματιστεί άσχημα. Ευτυχώς, και οι δύο διέφυγαν με μικρούς τραυματισμούς, όπως και ο οδηγός του αυτοκινήτου που φέρεται να τους έχει χτυπήσει.

Το Honda προφανώς θα μεταφερθεί κατευθείαν για σκραπ, ωστόσο καθώς το εμπρός μέρος είναι άθικτο, δεν αποκλείεται ο κινητήρας και κάποια άλλα μέρη του αυτοκινήτου να βγουν προς πώληση ως μεταχειρισμένα ανταλλακτικά.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube