Τρία διαφημιστικά σποτ για την Alfa Romeo Giulia στο Super Bowl [videos]

Τρία διαφημιστικά σποτ για την Alfa Romeo Giulia στο Super Bowl [videos]

Η Alfa κάνει relaunch στην αμερικάνικη αγορά και δεν μπορούσε να χάσει την ευκαιρία του μεγάλου τελικού του αμερικάνικου φούτμπολ.

Το 51ο Super Bowl έγινε χθες Κυριακή και ήταν ένα συναρπαστικό παιχνίδι, όπου οι New England Patriots νίκησαν τους Atlanta Falcons 35-28. Πέρα από κάποιες επικές φάσεις, ο αγώνας είχε και πολλά ενδιαφέροντα διαφημιστικά σποτ στα διαλείμματα.

Η Fiat Chrysler Automobiles δεν έβγαλε στο αέρα ένα, αλλά τρία διαφορετικά σποτάκια, όλα με θέμα την Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio. Και είναι φυσικό, αφού η μάρκα κάνει ρελάνς στην αμερικάνικη αγορά μετά από πολλά χρόνια και το πρώτο μοντέλο ευρείας παραγωγής που διαθέτει είναι η νέα Giulia. Με αυτήν ως αιχμή του δόρατος ελπίζει η μιλανέζικη φίρμα να συναγωνιστεί το γερμανικό κατεστημένο (και τη Lexus) στην premium κατηγορία.

Τα δύο από τα τρία σποτάκια, με τίτλους Dear Predictable” («Αγαπητέ Προβλέψιμε») και Mozzafiato” («Κόβει την ανάσα»), εστιάζουν στο αυτοκίνητο, τη σέξι εξωτερική του εμφάνιση και τις υψηλές επιδόσεις του, προβάλλοντας και την ιταλική παράδοση της Alfa Romeo.

Το τρίτο σποτ είναι λιγότερο συμβατικό, αλλά σύμφωνο με την παράδοση στο Super Bowl, αφού δεν αναφέρεται στο αυτοκίνητο παρά μόνο στο τέλος. Ο τίτλος του video είναι Riding Dragons” («Καβάλα σε Δράκους») και έχει ως θέμα τα παιδικά όνειρα που γίνονται πραγματικότητα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Το διαφημιστικό σποτ της Audi για το Super Bowl

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Το διαφημιστικό σποτ της Mercedes για το Super Bowl

…Και αφού τα δείτε, συγκρίνετέ τα με αυτά της Alfa, αμέσως πιο κάτω, και πέστε μας ποιο θεωρείτε ότι θα δουλέψει καλύτερα στην αγορά:



Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube