Τραπέζι μπιλιάρδου της Bugatti με αρχική τιμή €250.000!

Τραπέζι μπιλιάρδου της Bugatti με αρχική τιμή €250.000!

Με αισθητήρες που κρατούν την επιφάνεια επίπεδη ώστε να παίζετε μπιλιάρδο ακόμα και μέσα σε yacht!

Η Bugatti κατασκευάζει μερικά από τα ακριβότερα, ταχύτερα και πιο πολυτελή υπεραυτοκίνητα στον κόσμο όμως τι συμβαίνει όταν μια εταιρεία με τόσο βαρύ όνομα εισέρχεται σε άλλες αγορές αντικειμένων; Την απάντηση δίνει το εικονιζόμενο τραπέζι μπιλιάρδου με το έμβλημα της εταιρείας που εξελίχθηκε σε συνεργασία με την ισπανική φίρμα IXO και θα παραχθεί σε περιορισμένο αριθμό 30 μονάδων με αρχική τιμή τα €250.000!

Το τραπέζι μπιλιάρδου της Bugatti σχεδιάστηκε στα πρότυπα των τραπεζιών για αγώνες επαγγελματικού επιπέδου. Είναι κατασκευασμένο από τιτάνιο, αλουμίνιο και ανθρακονήματα, ενώ οι τρύπες και τα κανάλια για τις μπάλες είναι από ανοξείδωτο ατσάλι με επένδυση δέρματος. Ανθρακονήματα έχουμε και στο αξεσουάρ για τοποθέτηση των στεκών, το οποίο ενσωματώνει μια οθόνη αφής 13" που βοηθά τους παίχτες να κρατούν σημειώσεις για το σκορ, και στο φωτιστικό οροφής LED. Ο κάθε ιδιοκτήτης θα παραλάβει επίσης ειδική βούρτσα καθαρισμού, δερμάτινη βαλίτσα και ένα USB με φωτογραφίες και βίντεο από τη διαδικασία κατασκευής του.

Εκτός από τα εξωτικά υλικά και την υψηλή ποιότητα κατσκευής, το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του τραπεζιού είναι το προαιρετικό σύστημα που διατηρεί επίπεδη την επιφάνεια του ακόμα και όταν βρίσκεται μέσα σε yacht στην ανοιχτή θάλασσα. Το σύστημα λειτουργεί με γυροσκοπικούς αισθητήρες της Siemens που κινούν αθόρυβα κάθε πόδι ξεχωριστά μέσα σε 5 εκατοστά του δευτερολέπτου χωρίς την παραμικρή δόνηση, εξουδετερώνοντας την κίνηση τη θάλασσας.

Bugatti pool table

Ο Stephan Winkelmann, CEO της Bugatti, δήλωσε: «Επιλέγουμε μόνο τους καλύτερους συνεργάτες για να εκπροσωπήσουν την διάσημη μάρκα της Bugatti, και γνωρίζουμε πως η IXO θα ικανοποιήσει τα ίδια υψηλά στάνταρ παραγωγής που έχουν τα υπεραυτοκίνητα που κατασκευάσουμε στο Molsheim Atelier».

Αν ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε το τραπέζι μπιλιάρδου των €250.000 θα πρέπει να βιαστείτε καθώς τα 30 παραδείγματα προβλέπεται να εξαντληθούν αρκετά γρήγορα. Τα πέντε πρώτα τραπέζια θα κατασκευαστούν μέσα στο 2021 με την πρώτη παράδοση να αναμένεται τον Ιούνιο.

[Πηγή: IXO Carbon]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube