Τράκαρε ο Aguero, 2-4 εβδομάδες εκτός δράσης

Τράκαρε ο Aguero, 2-4 εβδομάδες εκτός δράσης

Ο Sergio Aguero τραυματίστηκε σε αυτοκινητικό ατύχημα και θα μείνει εκτός δράσης για δύο ως τέσσερις εβδομάδες.

Θύμα αυτοκινητικού ατυχήματος ο επιθετικός της Manchester City, Sergio Aguero. Ένα σπασμένο πλευρό θα τον αφήσει εκτός δράσης για δύο ως τέσσερις εβδομάδες.

Το περιστατικό συνέβη στην Ολλανδία. Στο Amsterdam, καθ’ οδόν προς το αεροδρόμιο, το ταξί στο οποίο επέβαινε ο Αργεντίνος για να πετάξει πίσω στη Μ. Βρετανία βγήκε από το δρόμο και τράκαρε σε κολώνα. Ο Aguero ήταν στην πόλη για να παρακαλουθήσει την συναυλία της Κολομβιανής τραγουδίστριας Maluma, με άδεια από την ομάδα του όπως επιβεβαίωσε και ο προπονητής του Pep Guardiola. Το ατύχημα συνέβη 48 ώρες πριν το ντέρμπι της City με την Chelsea για την Premier League.



«Ο οδηγός δεν είδε την στροφή. Όταν κατάλαβε προς τα πού πάει ο δρόμος και προσπάθησε να στρίψει γλίστρησε, βγήκε από την πορεία του και χτυπήσαμε στην κολώνα. Έσπασα το πλευρό μου, τώρα ξεκουράζομαι, πονάει πολύ», δήλωσε ο Aguero στο Radio Metro de Argentina.



Οι αρχικές αναφορές έκαναν λόγο για χειρότερο τραυματισμό που θα μπορούσε να τον κρατήσει εκτός για οκτώ εβδομάδες. Τελικά, πηγές κοντά στον παίκτη και την ομάδα αναφέρουν ότι δεν θα χρειαστούν πάνω από τέσσερις εβδομάδες για την ανάρρωσή του. Εκτός από το παιχνίδι με την Chelsea θα χάσει και το ματς της Αργεντινής για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο παίκτης ευχαρίστησε τους φίλους του μέσω Twitter με το παρακάτω μήνημα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube