Toyota RAV4 μεταμορφώνεται σε Lamborghini Urus

Toyota RAV4 μεταμορφώνεται σε Lamborghini Urus

Με τη βοήθεια του bodykit της Albermo το ταπεινό Toyota RAV4 μπορεί να αποκτήσει την όψη μιας Lamborghini Urus.

Η ιαπωνική εταιρεία Albermo παρουσίασε ένα αισθητικό πακέτο για το Toyota RAV4 που το μετατρέπει σε ρέπλικα της Lamborghini Urus!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δοκιμάζουμε τη Lamborghini Urus

Μπορεί κανένας να μην είχε φανταστεί πως το RAV4 θα αποτελούσε την κατάλληλη βάση για ένα τέτοιο project, όμως οι σχεδιαστές της Albermo έφτασαν αρκετά κοντά στο στόχο τους - ιδιαίτερα στο εμπρός μέρος που ακολουθεί πιστά τις γραμμές του SUV επιδόσεων της Lamborghini. Παρόλο που υπάρχουν σημαντικές διαφορές στις αναλογίες και το σχεδιασμό του αμαξώματος, η Albermo επέλεξε να περιοριστεί σε νέους προφυλακτήρες (εμπρός-πίσω) και μικρές ακόμα προσθήκες όπως η λωρίδα που ενώνει τα πίσω φώτα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Test drive: Toyota RAV4 Hybrid AWD-i

Κάτω από το καπό παραμένει το γνωστό υβριδικό σύστημα κίνησης του Toyota RAV4 που συνδυάζει βενζινοκινητήρα 2,5 λίτρων με δύο ηλεκτροκινητήρες. Η συνδυαστική ισχύς των 222 PS ή ακόμα και των 306 PS του RAV4 PHEV μπορεί να απέχει σημαντικά από τους 650 PS του twin-turbo V8 της Urus, όμως το ίδιο ισχύει και για την τιμή του πακέτου.

Σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο, ο εμπρός προφυλακτήρας κοστίζει ¥138.000 (€1.187), το κυψελωτό φόντο για τους αεραγωγούς  ¥8.000 (€69), το ανασχεδιασμένο πίσω μέρος ¥78.000 (€671) και οι υπόλοιπες προσθήκες ¥16.000 (€138).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#albermo #rav4アドベンチャー #rav4family #rav4 #rav4のある生活 #xr51

A post shared by Albermo (@albermo_bodykit) on

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube