Toyota GT86 με κινητήρα Supra και 750 PS στη SEMA

Toyota GT86 με κινητήρα Supra και 750 PS στη SEMA

Τέσσερις βελτιωμένες εκδοχές του FR-S θα παρουσιάσει η Scion στην έκθεση SEMA που ανοίγει τις πύλες της στις 5 Νοεμβρίου στο Las Vegas.

Το Scion FR-S, η έκδοση της Toyota GT86 για την αμερικανική αγορά, θα έχει την τιμητική του στην έκθεση SEMA. Η Scion ετοίμασε τέσσερις εκδόσεις, μεταξύ των οποίων και μια με κινητήρα από Toyota Supra και απόδοση 750 PS.

Η Scion επιχειρεί να προσφέρει υλικό για όνειρα σε κάθε λάτρη της GT86 στη SEMA, όσο περίεργα γούστα κι αν έχει. Σταρ του περιπτέρου της θα είναι αναμφίβολα το GReddy Performance x Scion Racing Drift FR-S. Ένα πρωτότυπο στημένο για αγώνες drift, με χορταστικά πρησμένα φτερά και κινητήρα από Toyota Supra, με ισχύ αυξημένη στους 750 ίππους.



Λιγότερο extreme αλλά σχεδόν αντίστοιχα εντυπωσιακό είναι το Bulletproof FR-S Concept One. Έχει αντίστοιχα εντυπωσιακή εμφάνιση, μεγάλες ποσότητες ανθρακονημάτων μέσα-έξω και τον εργοστασιακό κινητήρα βελτιωμένο στα 500 PS.



Σε εντελώς διαφορετικούς ανθρώπους απευθύνεται το Steve Aoki x Scion FR-S. Είναι σχεδιασμένο από τον διάσημο DJ και μουσικό παραγωγό Steve Aoki και διαθέτει πλήρη εξοπλισμό DJ για να κάνει απροβλημάτιστα τις μίξεις του. Το ειδικά σχεδιασμένο ηχοσύστημα της Pioneer εγγυάται την καλή ηχητική απόδοση.



Μια φουτουριστική εκδοχή του ιαπωνικού κουπέ είναι το FR-S «Style J» ή Urban GT Sport Coupe. Έχει πιο λιτή εξωτερική εμφάνιση, πολυτελέστατο εσωτερικό με δερμάτινες επενδύσεις και κάμερες στη θέση των εξωτερικών καθρεφτών.



Η έκθεση SEMΑ διοργανώνεται από την Τρίτη 5 ως την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου στο Las Vegas.

[Πηγή: Scion]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube