Toyota GR Yaris: Βόλτα με το Jari-Matti Latvala [video]

Toyota GR Yaris: Βόλτα με το Jari-Matti Latvala [video]

O υπεύθυνος της Toyota Gazoo Racing, Jari-Matti Latvala, πρωταγωνιστεί στο νέο διαφημιστικό σποτ της ιαπωνικής φίρμας «χορεύοντας» με το απόλυτο GR Yaris σε άσφαλτο και χώμα...

Ο βετεράνος οδηγός ράλι, Jari-Matti Latvala, ανέλαβε πρόσφατα επικεφαλής στην Toyota Gazoo Racing και πέραν του νευραλγικού πόστου που έχει στο αγωνιστικό τμήμα της ιαπωνικής φίρμας φαίνεται πως εκτελεί και χρέη... διαφημιστή.

Ο Φιλανδός οδηγός, πρωταγωνιστεί στο νέο διαφημιστικό σποτ της Toyota με το καυτό GR Yaris να αναδεικνύει στο έπακρο τις αρετές του στα χέρια του βετεράνου οδηγού του WRC.

gr

Θυμίζουμε, σε όσους ενδεχομένως δε γνωρίζουν, ότι το GR Yaris φιλοξενεί κάτω από το πικάντικο περιτύλιγμα του έναν 3κύλινδρο τούρμπο κινητήρα βενζίνης 1.6 lt, ο οποίος αποδίδει 261 PS και 360 Nm ροπής. Το κιβώτιο με το οποίο συνδυάζεται είναι 6τάχυτο μηχανικό και μεταφέρει τη δύναμη σε όλους τους τροχούς, μέσω του συστήματος τετρακίνητης GR-FOUR.

Οι επιδόσεις που προσφέρει στο βάρους 1.280 kg αμάξωμα είναι εκρηκτικές, αφού το 0-100 km/h έρχεται σε μόλις 5.5’’ με την τελική ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 230 km/h.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube