Τούμπαρε το ΜΙΝΙ JCW GP την ημέρα που το παρέλαβε! [video]

Τούμπαρε το ΜΙΝΙ JCW GP την ημέρα που το παρέλαβε! [video]

Τα παιχνίδια στην πίσω αυλή με το MINI JCW GP δεν βγήκαν σε καλό...

O Γάλλος YouTuber Pog δημοσίευσε ένα βίντεο με την παραλαβή του ολοκαίνουριου MINI John Cooper Works GP η οποία κατέληξε σε ανατροπή του οχήματος στην αυλή του σπιτιού του!

Για όσους δεν γνωρίζουν, το MINI JCW GP είναι η ισχυρότερη έκδοση του βρετανικού μοντέλου η οποία παρουσιάστηκε το Νοέμβριο του 2019 στην έκθεση του Los Angeles. Φορά υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 2,0 λίτρων με απόδοση 306 PS και 450 Nm, έχει πιο επιθετικό στήσιμο, ενώ ξεχωρίζει αισθητικά από το πλήρες αεροδυναμικό πακέτο που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων προεκτάσεις των φτερών, τετράκτινες ζάντες και μια μεγάλη φτερούγα στο πίσω μέρος. Η παραγωγή του είναι περιορισμένη στις 3.000 μονάδες, με τον Pog να έχει αγοράσει το υπ'αριθμόν 225.

Ας επιστρέψουμε λοιπόν στο βίντεο, στο οποίο ο Γάλλος μας δείχνει την ημέρα που παρέλαβε το νέο του απόκτημα. Λόγω πανδημίας, το MINI JCW GP έφτασε στο σπίτι του μέσα σε ένα ξύλινο κουτί. Ο YouTuber το άνοιξε με ενθουσιασμό και αφού περιεργάστηκε το νέο του αυτοκίνητο ξεκίνησε την οδήγηση. Με τα μέτρα περιορισμού κυκλοφορίας σε ισχύ, δεν ήταν δυνατό να βγει στους δρόμους οπότε αποφάσισε να κάνει κύκλους στην αυλή του, μετρώντας μάλιστα το χρόνο κάθε γύρου!

Για να μην το πολυλογούμε, οι πολυάριθμες πλαγιολισθήσεις στο γκαζόν δημιούργησαν σκαψίματα τα οποία απέβησαν μοιραία για το MINI JCW GP. Μπορείτε να δείτε το σημείο της ανατροπής στο 9.27 του βίντεο αλλά και την αντίδραση του οδηγού και ιδιοκτήτη. Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί, όμως το συλλεκτικό MINI πλήρωσε βαρύ τίμημα με σοβαρές ζημιές περιμετρικά του αμαξώματος.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Pog τρακάρει κάποιο από τα αυτοκίνητά του καθώς το 2018 είχε μια έξοδο στην πίστα με την υπερσπάνια Ferrari 458 Speciale Aperta. Πάντως αν κρίνουμε από το γκαράζ του που περιέχει μεταξύ άλλων τις Lamborghini Aventador, Lamborghini Huracan Spider, Ferrari 812 Superfast, McLaren 675LT Spider και Renault Kangoo (!), ο YouTuber θα αντικαταστήσει πολύ γρήγορα το διαλυμένο του ΜΙΝΙ.

[Πηγή: Pog]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube