Του κατάσχεσαν το αυτοκίνητο που μόλις είχε αγοράσει!

Του κατάσχεσαν το αυτοκίνητο που μόλις είχε αγοράσει!

Ο απρόσεκτος οδηγός έχασε το αυτοκίνητό του μετά από 30 δευτερόλεπτα ιδιοκτησίας.

Η παραλαβή ενός καινούριου ή μεταχειρισμένου αυτοκινήτου είναι μια στιγμή που σου μένει αξέχαστη, κάτι που συνέβη για τους εντελώς λάθος λόγους και στην περίπτωση ενός νεαρού από τη Μ.Βρετανία του οποίου το αυτοκίνητο κατασχέθηκε από την αστυνομία μόλις 30" μετά από την αγορά του!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Νέο ρεκόρ: Τούμπαρε 10" μετά την αγορά [video]

Όλα ξεκίνησαν όταν ο άντρας αγόρασε το μεταχειρισμένο Renault Mégane CC δεύτερης γενιάς που βλέπετε στη φωτογραφία. Με την παραλαβή του από την αντιπροσωπεία, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα σχεδόν να τρακάρει με ένα περιπολικό που περνούσε τυχαία από το σημείο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Ολοκαίνουρια BMW M5 τράκαρε μόλις βγήκε από την αντιπροσωπεία! [video]

Όπως ήταν λογικό, οι αστυνομικοί σταμάτησαν τον νεαρό οδήγο και του ζήτησαν τα χαρτιά του. Όπως φάνηκε από τον έλεγχο ρουτίνας, το όχημα δεν ήταν ασφαλισμένο! Έτσι, το Mégane κατασχέθηκε από την αστυνομία με συνοπτικές διαδικασίες, μετά από μόλις 30 δευτερόλεπτα ιδιοκτησίας.

Το περίεργο περιστατικό έγινε γνωστό το tweet της αστυνομίας του Northampton. Η ενέργεια ήταν μέρος του προγράμματος "Operation Journey" που ξεκίνησε τον Οκτώβριο, και έχει οδηγήσει μέχρι στιγμής σε 64 κατασχέσεις ανασφάλιστων οχημάτων και 19 κατασχέσεις αυτοκινήτων που οι ιδιοκτήτες τους τα οδηγούσαν χωρίς δίπλωμα.

[Πηγή: Northampton Hub Specials μέσω Carbuzz]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube