Ολοκαίνουργια BMW M5 τράκαρε μόλις βγήκε από την αντιπροσωπεία! [video]

Ολοκαίνουργια BMW M5 τράκαρε μόλις βγήκε από την αντιπροσωπεία! [video]

Το σπορ σεντάν δεν είχε προλάβει καν να φορέσει πινακίδες κυκλοφορίας.

Μετά από την Chevrolet C8 Corvette που τράκαρε μια ημέρα μετά από την παραλαβή της, είχαμε ένα ακόμα ατύχημα στο οποίο εμπλέκεται ένα ολοκαίνουριο αυτοκίνητο στις ΗΠΑ. Αυτή τη φορά, μια BMW M5 με μόλις 11 km στο οδόμετρο, καταστράφηκε ολοσχερώς λίγα λεπτά αφότου βγήκε από την αντιπροσωπεία!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μια ολοκαίνουρια Chevrolet C8 Corvette τράκαρε λίγο μετά την παραλαβή της [video]

Το περιστατικό έλαβε χώρα στον κεντρικό οδικό άξονα US-40 του Catonsville, Maryland (ΗΠΑ). Όπως αντιλαμβανόμαστε από τις φωτογραφίες, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και κατέληξε σε στύλο ηλεκτροδότησης πάνω στο πεζοδρόμιο. 

Η λευκή M5 με τις μαύρες ζάντες, τις μπλε δαγκάνες και το αεροδυναμικό πακέτο από ανθρακονήματα δεν είχε προλάβει καν να φορέσει πινακίδες κυκλοφορίας. Με μια αναζήτηση στο Google Maps, εντοπίσαμε την αντιπροσωπεία BMW of Catonsville - από όπου εικάζουμε πως ο ιδιοκτήτης παρέλαβε το αυτοκίνητο - η οποία απέχει λιγότερο από 3 km από το σημείο. Αυτό σημαίνει πως ο ιδιοκτήτης της M5 πρόλαβε να την οδηγήσει για μόλις 5-6 λεπτά πριν τρακάρει.

Η σφοδρότητα της σύγκρουσης κατέστρεψε το εμπρός τμήμα του αυτοκινήτου παραμορφώνοντας το καπό, τα φτερά, τον προφυλακτήρα, το παρμπρίζ αλλά και τα μηχανικά μέρη (κινητήρας, ανάρτηση κτλ). Επιπλέον, τα σημάδια στην πίσω αριστερή πόρτα, το σπασμένο τζάμι και το πίσω φτερό, υποδηλώνουν πως προηγήθηκε συγκρούστηκε με άλλο όχημα που πιθανόν να την οδήγησε εκτός πορείας. UPDATE: Στο βίντεο που προσθέσαμε μπορείτε να δείτε και το Buick Encore (Opel Mokka) το οποίο προσπαθούσε να κάνει στροφή 180 μοιρών όταν συγκρούστηκε με την BMW.

Να θυμίσουμε πως η έκδοση επιδόσεων της 5 Series φορά twin-turbo κινητήρα V8 4,4 λίτρων με απόδοση 600 PS, ο οποίος συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων, σύστημα τετρακίνησης και ενεργό πίσω διαφορικό Μ Diff. Η επιτάχυνση 0-100 km/h απαιτεί 3,4" και η τελική ταχύτητα φτάνει τα 305 km/h με την αφαίρεση του κόφτη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δοκιμάζουμε τη νέα BMW M5 στην πίστα των Σερρών και σε έρημα ορεινά στροφιλίκια

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube