Top Gear: “Ψαλιδίζουν” τον Evans λόγω χαμηλής τηλεθέασης

Top Gear: “Ψαλιδίζουν” τον Evans λόγω χαμηλής τηλεθέασης

Το BBC αποφάσισε να αλλάξει τη δομή της εκπομπής

Στον βασικό παρουσιαστή Chris Evans φαίνεται να βρήκε το BBC την αιτία της χαμηλής τηλεθέασης του νέου Top Gear. Ετσι αποφάσισε να “ψαλιδίσει” το χρόνο που αυτός θα “εκτίθεται” στο κοινό. και να αλλάξουν τη δομή της εμπομπής. 

Μετά τα τρία πρώτα επεισόδια όπου οι αριθμοί δεν ήταν οι αναμενόμενοι, οι υπεύθυνοι του καναλιού στρέφονται προς άλλες συνταγές με σκοπό να προβάλουν πιο οδηγοκεντρικά θέματα, δίνοντας περισσότερο χρόνο στους Rory Reid και Chris Harris και… κλέβοντας χρόνο από τις παρλάτες (και όχι μόνον) του Evans. 

Η Telegraph που υπογράφει το ρεπορτάζ χρησιμοποιεί ως απόδειξη το site του BBC όπου αποφασίστηκε να φιλοξενούνται περισσότερα και μεγαλύτερα σε διάρκεια γυρίσματα με πρωατγωνιστή τον Chris Harris, κάτι που κατά την εφημερίδα, σηματοδοτεί τη στροφή που επίκειται στο περιεχόμενο της συγκεκριμένης εκπομπής.

Με δεδομένη την κορυφαία επισκεψιμότητα που είχαν στο youtube τα βίντεο με πρωταγωνιστή τον Chris Harris, το BBC πιστεύει πως η αξιοποίησή του θα δώσει ανάσες τηλεθέασης στο νέο Top Gear. Το ζητούμενο βέβαια είναι πώς θα αντιδράσει το κοινό και αν η αλλαγή αυτή θα αποτυπωθεί και στα νούμερα της τηλεθέασης. 

Ένα είναι σίγουρο: Το “τρίο” του παλιού Top Gear, τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση…

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube