Τι συνέβη σε αυτό το Volkswagen Bora;

Τι συνέβη σε αυτό το Volkswagen Bora;

Οι πόρτες από την πλευρά του συνοδηγού έχουν ενωθεί με το b-pillar σχηματίζοντας ένα μεγάλο άνοιγμα.

Τις τελευταίες μέρες μια φωτογραφία που απεικονίζει ένα "τρίθυρο" Volkswagen Bora/Jetta (1999-2004) έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο προκαλώντας την περιέργεια των αυτοκινητόφιλων. Το περίεργο με αυτή την εικόνα είναι πως οι δύο πόρτες στη μία πλευρά του αυτοκινήτου φαίνεται να έχουν ενωθεί με το b-pillar και να ανοίγουν μαζί!

Η μετατροπή αυτού του τρακαρισμένου Volkswagen από τετράθυρο σε τρίθυρο έγινε στο γκαράζ του Harry's Auto Restoration & Repair ως ένα αστείο πείραμα. Το αυτοκίνητο αγοράστηκε για μόλις $200 από την Copart (μάντρα τρακαρισμένων), και προτού το αποσυναρμολογήσουν για ανταλλακτικά, οι μηχανικοί στο γκαράζ αποφάσισαν να παίξουν λίγο με τον τροχό. Αντί λοιπόν να κόψουν την οροφή και να το μετατρέψουν σε pick-up (πολύ συνηθισμένο project), ένωσαν τις πόρτες και στη συνέχεια έκοψαν το B-pillar δημιουργώντας μια τεράστια πόρτα από την πλευρά του συνοδηγού!

VW Bora/Jetta

Είναι σημαντικό να σημειώσουμε πως η μετατροπή έγινε για πλάκα και σε καμία περίπτωση αυτό το όχημα δεν είναι ικανό για κυκλοφορία στο δρόμο. Το κόψιμο της κολόνας θα έχει σοβαρές επιπτώσεις στην ακαμψία του αυτοκινήτου το οποίο ούτως ή άλλως προοριζόταν για παλιοσίδερα.

Πάντως αυτό δεν είναι το μοναδικό Bora/Jetta Coupe, καθώς και άλλοι ιδιοκτήτες έχουν προβεί σε αντίστοιχες και αρκετά πιο επιτυχημένες μετατροπές χρησιμοποιώντας τις εμπρός πόρτες και το σασί του συγγενικού Volkswagen Golf IV (1997-2004).

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube