Θα παρατούσατε ποτέ μια Lamborghini αν την τρακάρατε; [video]

Θα παρατούσατε ποτέ μια Lamborghini αν την τρακάρατε; [video]

Και όμως, αυτοί οι τύποι εγκατέλειψαν την Huracán στη μέση του δρόμου, μπήκαν σε μια Mercedes που ακολουθούσε κι εξαφανίστηκαν!

Λέτε να υπάρχει κάτι ύποπτο στην όλη ιστορία;

Κάμερες ασφαλείας στο Miami της Florida κατέγραψαν τον οδηγό και τον επιβάτη της Lamborghini να τρακάρουν από πίσω ένα ημιφορτηγό και να το σκάνε.

Στο ρεπορτάζ του Local 10 ABC News, αναφέρεται ότι, γύρω στις 7.30 του πρωί του περασμένου Σαββάτου, ένας διασώστης του Miami Beach πήγαινε στη δουλειά οδηγώντας το μαύρο pickup του. Καθώς πλησίαζε αργά σε μια διασταύρωση με κόκκινο φανάρι, τον τράκαρε με δύναμη από πίσω μια ολόμαυρη Lamborghini Huracán Spider.

Ο οδηγός κι ο επιβάτης της Lambo βγήκαν αμέσως έξω κι έτρεξαν στο πεζοδρόμιο, από όπου μπήκαν σε μια μαύρη Mercedes S-Class που ακολουθούσε. Μπροστά στα έκπληκτα μάτια του διασώστη, που προσπαθούσε να σημειώσει την πινακίδα της, η Mercedes γκάζωσε, έστριψε με όλα κι εξαφανίστηκε.

Εξίσου έκπληκτη ήταν κι η υπάλληλος ενός διπλανού μαγαζιού, που είπε ότι το συμβάν ήταν πολύ παράξενο, αν όχι ύποπτο: «Ήταν πραγματικά τρελό. Η Lamborghini είναι αυτοκίνητο των 300.000 δολαρίων. Πώς μπορείς έτσι απλά να το εγκαταλείψεις;»

Αναμενόμενα, οι ζημιές στο φορτηγό ήταν ελάχιστες. Αντίθετα, η Lambo έπαθε μεγάλη ζημιά στον προφυλακτήρα, το καπό και άνοιξαν κι οι αερόσακοι. Πολλά τα λεφτά…

Η αστυνομία πήρε την Huracán και την κράτησε ως αποδεικτικό στοιχείο. Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό σε ποιανού το όνομα είναι η άδεια κυκλοφορίας. Πάντως, ο τρόπος που το έσκασαν οι δύο τύποι δείχνει ότι είτε ήταν κακοποιοί μεγάλου βεληνεκούς –μεγαλέμποροι ναρκωτικών ή κάτι τέτοιο– είτε ήταν «σελέμπριτιζ» που ήθελαν να αποφύγουν την κακή δημοσιότητα.

Εσείς, τι νομίζετε;

[Πηγή: Local 10 ABC News Miami]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube