Θα είναι έτσι η επόμενη BMW 7 Series;

Θα είναι έτσι η επόμενη BMW 7 Series;

Η έβδομη γενιά της BMW 7 Series αναμένεται να παρουσιαστεί το 2022 με σημαντικές αλλαγές στο σχεδιασμό της.

Μπορεί η έκτη γενιά της BMW 7 Series να πρωτοπαρουσιάστηκε το 2015 και να δέχθηκε ένα εκτενές facelift το 2019, όμως όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες καμουφλαρισμένων πρωτοτύπων, η επόμενη γενιά της λιμουζίνας βρίσκεται ήδη σε προχωρημένο στάδιο εξέλιξης. Ο διάδοχος της σημερινής 7αρας αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2022, με τη ρωσική ιστοσελίδα Kolesa να μας δίνει μια αρχική εικόνα για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει.

Οι ψηφιακά επεξεργασμένες φωτογραφίες που βλέπετε (renderings) είναι βασισμένες στα πρωτότυπα που κυκλοφορούν με βαρύ καμουφλάζ, οπότε είναι πιθανό να απέχουν από το τελικό αποτέλεσμα. Παρόλα αυτά, τα χαμηλά τοποθετημένα φώτα στη μάσκα είναι μια πιο ασφαλής πρόβλεψη καθώς είναι εμφανή και στα πρωτότυπα που έχουμε δει από κατασκοπευτικές φωτογραφίες.

Κάτι που ίσως δεν είναι και τόσο πετυχημένο είναι η γρίλια, η οποία δε νομίζουμε πως θα μικρύνει - αν κρίνουμε από τη στρατηγική της BMW - ειδικά όσον αφορά τη ναυαρχίδα της γκάμας. Στο πίσω μέρος η εικόνα είναι πιο συντηρητική, με τον καλλιτέχνη να έχει επιλέξει λεπτά φώτα LED και χρωμιωμένες απολήξεις της εξάτμισης.

Εκτός από τη νέα 7 Series, η BMW θα κυκλοφορήσει και την αμιγώς ηλεκτρική i7 που θα ανταγωνιστεί τις ηλεκτρικές λιμουζίνες Mercedes-Benz EQS και Jaguar XJ.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube