Tesla: Πώς o Elon Musk κέρδισε $2,3 δισ. μέσα σε μια ώρα!

Tesla: Πώς o Elon Musk κέρδισε $2,3 δισ. μέσα σε μια ώρα!

Συνεχίζεται και σήμερα το τρελό ράλι της μετοχής της Tesla. 

Μόλις χθες γράφαμε για το τρελό ράλι που καταγράφει η μετοχή της Tesla με τις προβλέψεις να μιλούν ότι θα φτάσει τα $ 800. Η Tesla έκλεισε χθες στην τιμή ρεκόρ των $780 και σημείωσε ενδοσυνεδριακό υψηλό στα $786,14. Όπως μετέδωσε το Marketwatch. Tο ράλι 20% ήταν η υψηλότερη ημερήσια άνοδος για τη μετοχή από τις 9 Μαΐου 2013, όταν είχε ενισχυθεί κατά 24,4%.

Σήμερα το ράλι συνεχίστηκε με την τιμή της μετοχής να φτάνει τα $900!!!

Κάποιοι μιλούν για φούσκα, αλλά ο Elon Musk χαμογελά με νόημα. 

Η αξία της μετοχής της Tesla έχει υπερδιπλασιαστεί με αύξηση πάνω από 115% από την αρχή του χρόνου και ο Musk έχει δει την περιουσία του να αυξάνεται κατά $14 δισ. μέσα σε ένα μόλις μήνα.

Η περιουσία του αυξήθηκε κατά $ 2,3 δισ. μέσα σε μόλις μια ώρα την προηγούμενη Τετάρτη, όταν οι μετοχές της Tesla Inc. εκτοξεύτηκαν στα νέα των κερδών του τέταρτου τριμήνου που ήταν μεγαλύτερα από τα αναμενόμενα.

Η διαδρομή της μετοχής της Tesla πραγματικά κόβει την ανάσα. Χρειάστηκε 976 ημέρες για να αυξηθεί από τα 300 στα 400 δολάρια. 

tesla

Ο Musk, 48 ετών σήμερα, κατέχει περίπου το 20% των μετοχών της Tesla, οι οποίες αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του.

Εκτός από την Tesla κατέχει και την πλειονότητα των μετοχών της SpaceX, με αποτέλεσμα μετά το χθεσινό ράλι της μετοχής να εκτινάσσεται κατά 13 θέσεις στον δείκτη δισεκατομμυριούχων του Bloomberg (22 ος από 35 ος), περνώντας μεταξύ άλλων, τη γυναίκα του Bezos και τον συνιδρυτή της Nike, Phil Knight.

Η κεφαλαιοποίηση της εταιρείας ξεπέρασε τη Δευτέρα τα $ 100 δισ., φτάνοντας χθες τα $ 140 δισ. Με βάση τις σημερινές τιμές της μετοχής, η κεφαλαιοποίηση της εταιρείας ξεπέρασε τα $ 150 δισ. και συνεχίζει...

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube