Tesla Model 3 καρφώθηκε σε συνεδριακό κέντρο με 110 km/h [video]

Tesla Model 3 καρφώθηκε σε συνεδριακό κέντρο με 110 km/h [video]

Οδηγός στις ΗΠΑ προσπάθησε να προλάβει πορτοκαλί φανάρι αλλά έχασε τον έλεγχο του Tesla Model 3 που οδηγούσε και έπεσε με 110 km/h μέσα σε συνεδριακό κέντρο.

Tesla Model 3

Στις 4 Μαΐου συνέβη στο Ohio των ΗΠΑ ένα ατύχημα που θα πρέπει να γίνει μάθημα σε πολλούς οδηγούς που βιάζονται και δεν σέβονται τους κανόνες του ΚΟΚ. Ο οδηγός ενός Tesla Model 3 αφού παραβίασε το φανάρι, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και έπεσε με περίπου 110 km/h στην τζαμαρία ενός συνεδριακού κέντρου. 

Ο οδηγός ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι το Model 3 παρουσίασε πρόβλημα στα φρένα του, ωστόσο αυτό δεν φάνηκε να πείθει την τοπική αστυνομία, η οποία του επέβαλε πρόστιμο για απώλεια ελέγχου του αυτοκινήτου.\

Οι μάρτυρες του ατυχήματος ανέφεραν ότι το Τesla επιτάχυνε έντονα με σκοπό να προλάβει να περάσει ένα πορτοκαλί φανάρι, όμως το αυτοκίνητο τελικά πέρασε με κόκκινο και δεν φάνηκε να επιβραδύνει καθόλου στη συνέχεια, χάνοντας έτσι τον έλεγχο. Στη συνέχεια πέρασε μέσα από την τζαμαρία και κατέληξε μέσα στο συνεδριακό κέντρο. Παρά το γεγονός ότι το αυτοκίνητο εισήλθε σε κτίριο γεμάτο κόσμο, το ευχάριστο είναι ότι η αστυνομία δεν ανέφερε σοβαρούς τραυματισμούς.

Ο οδηγός του Tesla υπολογίζεται ότι προκάλεσε ζημιές μεταξύ 250.000 και 350.000 δολαρίων στο εξωτερικό και το εσωτερικό χώρο του συνεδριακού κέντρου.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube