Tesla: Επίσημη υπηρεσία εξατομίκευσης

Tesla: Επίσημη υπηρεσία εξατομίκευσης

Για να δώσει στους πελάτες μεγαλύτερο περιθώριο στην εξατομίκευση του ηλεκτρικού αυτοκινήτου τους, η Tesla λανσάρει τη δική της υπηρεσία εξατομίκευσης.

Tesla customisation dpt.

Αντίθετα με ό,τι επιτάσσει η σύγχρονη βιομηχανική αποδοτικότητα, η Tesla δεν ήταν η φίρμα που θα μπορούσες να προσαρμόσεις το αυτοκίνητό σου μέσα από έναν ατελείωτο κατάλογο χρωμάτων και άλλων στιλιστικών στοιχείων που θα το έκαναν ξεχωριστό, μοναδικό σε σχέση με τα άλλα..

Ωστόσο, έχοντας επίγνωση της ζήτησης πολλών πελατών που ανάγκα περιορίζονταν από τα πέντε χρώματα της στάνταρ, αυτόματης επιλογής, η καλιφορνέζικη εταιρεία αποφάσισε να δημιουργήσει τη δική της υπηρεσία εξατομίκευσης, χρησιμοποιώντας τη μέθοδο του wrapping. Μια τεχνική που περιλαμβάνει την εφαρμογή μιας μεμβράνης σε ολόκληρο το αμάξωμα και που είναι λιγότερο δαπανηρή από την κλασική βαφή. Aν λοιπόν θα ήθελες ένα κίτρινο Model 3 με λαχανί φλούο ρίγες και μπορντοροδοκόκκινους καθρέφτες τώρα γίνεται εργοστασιακά.

Αυτή η τεχνική εξατομίκευσης επεκτείνεται σε δυνατότητες που υπερβαίνουν αυτές του εργοστασίου. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν από 16 εκατομμύρια χρώματα και πολλαπλά επίπεδα εξοπλισμού, με στοιχεία γυαλιστερά, ματ, σατινέ ή ακόμη και νικελένια. Το μόνο όριο εδώ είναι η φαντασία ή η προτίμησή σου.

Tesla customisation dpt.

Η νέα υπηρεσία της Tesla εγκαινιάστηκε αρχικά στην Κίνα (όπου η ζήτηση εξατομίκευσης είναι πολύ υψηλή), στο Πεκίνο, στη Σαγκάη, στην Guangzhou, στη Shenzen και στη Suzhou. Αναμένεται να ακολουθήσουν οι περισσότερες αγορές στις οποίες δραστηριοποιείται η Tesla, αλλά προσώρας η φίρμα δεν έχει δημοσιοποιήσει το χρονοδιάγραμμα.

Το άνοιγμα αυτής της υπηρεσίας φέρνει την Tesla ένα βήμα πιο κοντά στον κόσμο της εξατομίκευσης. Ένα τομέας που θα κρίνεται απαραίτητος για το Tesla Cybertruck, καθώς θα αφήνει πίσω του τη γραμμή παραγωγής με ένα και μοναδικό χρώμα. 

Πάντως εάν η Tesla θέλει να το τερματίσει, εκείνο που απομένει είναι μια επίσημη συνεργασία με την Unplugged Performance για να διαλέγεις και bodykit… επισήμως!

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube