Tesla: Δεν θα βγάλει Model S Plaid+ διότι δεν χρειάζεται

Tesla: Δεν θα βγάλει Model S Plaid+ διότι δεν χρειάζεται

Το Tesla Model S Plaid είναι αρκετά καλό σύμφωνα με τον Elon Musk.

Ο Elon Musk ανακοίνωσε στο Twitter πως η έκδοση Plaid+ του Tesla Model S δεν θα βγει στην παραγωγή, καθώς δεν υπάρχει λόγος για κάτι καλύτερο του Plaid. Πιο συγκεκριμένα ο CEO της Tesla έγραψε: «Ακυρώνεται το Plaid+. Δεν υπάρχει ανάγκη καθώς το Plaid είναι απλά τόσο καλό».

Το Tesla Model S Plaid+ θα ήταν η κορυφαία έκδοση του ηλεκτρικού σεντάν με ισχύ άνω των 1.115 PS και αυτονομία 837 km ανάμεσα σε κάθε φόρτιση χάρη σε μπαταρία νέας γενιάς. Η παραγωγή του ήταν προγραμματισμένη αρχικά για τα τέλη του 2021 και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο 2022 όμως τελικά τα σχέδια της εταιρείας άλλαξαν και δεν θα αποτελέσει μέρος της γκάμας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Επίσημο: Ανανεωμένα Tesla Model S και Model X

Όσο για το επερχόμενο Tesla Model S Plaid, αυτό θα παρουσιαστεί επίσημα στις 10 Ιουνίου και όλα δείχνουν πως θα είναι το ταχύτερο μοντέλο μαζικής παραγωγής στην ιστορία. Θα έχει τρεις ηλεκτροκινητήρες απόδοσης 1.034 PS, τετρακίνηση, torque vectoring, επιτάχυνση 0-97 km/h σε 1,99", τελική ταχύτητα 322 km/h και αυτονομία 628 km. Η τιμή του θα ξεκινά στις ΗΠΑ από τα $112.990 (€92.913).

[Πηγή: Reuters]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube