Το τερμάτισε ο  Ghosn: H Nissan θα πτωχεύσει σε 2-3 χρόνια!

Το τερμάτισε ο  Ghosn: H Nissan θα πτωχεύσει σε 2-3 χρόνια!

Τι δήλωσε πρώην εισαγγελέας και συνήγορος του Ghosn.

Ο Carlos Ghosn φέρεται να έχει δηλώσει ότι η Nissan μέσα στα επόμενα δύο με τρία χρόνια θα πτωχεύσει.
Πρόκειται για μια δήλωση που έχει κάνει στη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στον πρώην εισαγγελέα και συνήγορο υπεράσπισής του, τον Nobuo Gohara. Ο Gohara δήλωσε ότι έχει πάρει πολλές συνεντεύξεις από τον Ghosn στο διάστημα που ο τελευταίος κρατείτο στην Ιαπωνία και πριν την κινηματογραφική του απόδραση στο Λίβανο, με σκοπό να γράψει βιβλίο.

O Ghosn, παρά τα όσα δηλώνει στις τελευταίες συνεντεύξεις του από τον Λίβανο, φαίνεται να μην μπορεί να διαχειριστεί τις συνέπειες της περιπέτειάς του, αλλιώς δεν εξηγείται πώς μπορεί να κάνει μια τέτοια δήλωση που ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα και κυρίως δεν την δικαιολογεί.

Ο Gohara, σε δηλώσεις του εμφανίστηκε ιδιαίτερα επικριτικός για το δικαστικά σύστημα της Ιαπωνίας και ανέφερε πως ο Ghosn επέμενε πως το μέλλον της Nissan είναι δυσοίωνο δίχως όμως να αναφέρει τους λόγους που ο πρώην ισχυρός άνδρας τη εταιρείας πιστεύει κάτι τέτοιο.
Ο πρώην εισαγγελέας δήλωσε επίσης ότι έχει την άδεια του Ghosn να δημοσιοποιήσει τις συνομιλίες τους, αλλά δεν προσδιόρισε αν και πότε θα το κάνει.
Η τελευταία συνάντηση των δύο ανδρών ήταν στην Ιαπωνία, δύο μέρες πριν την απόδραση του Ghosn.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube