Τελικά ο πεντάχρονος από τις ΗΠΑ πήγε βόλτα με Lamborghini [video]

Τελικά ο πεντάχρονος από τις ΗΠΑ πήγε βόλτα με Lamborghini [video]

Είχε πιαστεί να έχει κλέψει το αυτοκίνητο της μητέρας του για να πάει να αγοράσει μια δική του Lambo. 

Δύο μέρες πριν είχε κάνει το γύρο του κόσμου μια είδηση με έναν πεντάχρονο που πιάστηκε στην Utah των ΗΠΑ να οδηγεί στον αυτοκινητόδρομο.

Ο μικρός - όπως αποδείχθηκε -  είχε μαλώσει με τη μητέρα του η οποία αρνήθηκε να του αγοράσει το αυτοκίνητο των ονείρων του, μια Lamborghini. Ο νεαρός δεν πτοήθηκε και με τη πρώτη ευκαιρία κάθισε στη θέση του οδηγού και ξεκίνησε μόνος του προς την αντιπροσωπεία με $3 δολάρια στην τσέπη.

Την είδηση διάβασε μεταξύ άλλων και ο Jeremy Neves, κάτοχος μιας Lamborghini Huracan και προθυμοποιήθηκε να κάνει βόλτα τον πεντάχρονο με το αυτοκίνητό του, ο οποίος έτσι, έστω και από... σπόντα, πραγματοποίησε το όνειρό του. Είναι λυπηρό βέβαια το ότι δεν τηρήθηκαν τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας καθώς ο ανήλικος κάθισε στη θέση του συνοδηγού μαζί με άλλο άτομο χωρίς να φορά ζώνη ασφαλείας.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του αμερικανικού δικτύου FOX, ο πεντάχρονος θα έχει την ευκαιρία να οδηγήσει μια Lamborghini σε προστατευμένο περιβάλλον υπό επιτήρηση, καθώς μια εταιρεία ανέλαβε να του χαρίσει αυτή την εμπειρία δωρεάν.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube