5χρονος πιάστηκε να οδηγεί στον αυτοκινητόδρομο! [video]

5χρονος πιάστηκε να οδηγεί στον αυτοκινητόδρομο! [video]

Το αγόρι είπε στους αστυνομικούς πως πήγαινε να αγοράσει μια Lamborghini.

Ένας αστυνομικός στη Utah των ΗΠΑ δεν πίστευε στα μάτια του όταν έπιασε ένα παιδί ηλικίας 5 ετών να οδηγεί στον αυτοκινητόδρομο!

Στο βίντεο από την κάμερα του περιπολικού βλέπουμε ένα Dodge Journey να κινείται με 50 km/h στο εθνικό δίκτυο πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς ανάμεσα στις λωρίδες κυκλοφορίας. Μόλις ο αστυνομικός σταμάτησε το όχημα για έλεγχο, διαπίστωσε πως στη θέση του οδηγού καθόταν ένα 5χρονο αγόρι! Το παιδί που ήταν ιδιαίτερα ανεπτυγμένο σωματικά για την ηλικία του, καθόταν στην άκρη του καθίσματος έτσι ώστε να φτάνει τα πεντάλ, ενώ ο αστυνομικός το βοήθησε να βάλει το αυτόματο κιβώτιο στη θέση Parking.

Σύμφωνα με την αστυνομία, λίγο νωρίτερα το αγόρι είχε μαλώσει με τη μητέρα του η οποία αρνήθηκε να του αγοράσει το αυτοκίνητο των ονείρων του - μια Lamborghini. Ο νεαρός δεν πτοήθηκε και με τη πρώτη ευκαιρία κάθισε στη θέση του οδηγού και ξεκίνησε μόνος του προς την αντιπροσωπεία με $3 δολάρια στην τσέπη.

Ευτυχώς η ιστορία έληξε χωρίς τραυματισμούς, λόγω της έγκαιρης επέμβασης της αστυνομίας. Όσο για τους γονείς του 5χρονου, ο εισαγγελέας είναι αυτός που θα αποφασίσει αν θα κατηγορηθούν για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube