Τελευταία βελτίωση για τη Mercedes-Benz SLS AMG

Τελευταία βελτίωση για τη Mercedes-Benz SLS AMG

Η DD Customs παρουσίασε το κοσμητικό πρόγραμμα βελτίωσης για τη Mercedes-Benz SLS AMG.

Η Mercedes-Benz SLS AMG που διάγει τις τελευταίες ημέρες της εμπορικής καριέρας της είναι αυτή τη στιγμή –για όποιον ενδιαφέρεται- στην έκδοση Final Edition.

Αυτή ακριβώς την έκδοση ανέλαβε να βελτιώσει με ένα στιλάτο body kit η DD Customs. Το κιτ περιλαμβάνει νέο εμπρός σπόιλερ, πλευρικά μαρσπιέ και νέο πίσω προφυλακτήρα με ενσωματωμένο διαχύτη. Όσο για τις ζάντες, η DD Customs συνδύασε μια τετράδα Corniche Sports με λάστιχα Michelin Pilot Sport, διάστασης 265/30 R20 εμπρός και 295/25 R21 πίσω.

Στις λοιπές επεμβάσεις, η DD Customs τoποθέτησε μια κάστομ ανάρτηση coilover της KW και το Hydraulic Lift System επίσης της KW. Με αυτό, ο οδηγός μπορεί σε ελάχιστο χρόνο να σηκώσει τη Mercedes-Benz SLS AMG μέχρι τέσσερις πόντους με το πάτημα ενός κουμπιού. Η DD Customs λέει ότι με το Hydraulic Lift System, «οι ανώμαλοι δρόμοι, τα γιαμπάκια, οι δρόμοι υπό επισκευή και η είσοδος σε ένα υπόγειο πάρκινγκ πλέον δεν μπορούν να σε τρομοκρατήσουν».

Η DD Customs προτίμησε να κρατήσει τη στάνταρ επιλογή της Mercedes-Benz SLS AMG κάτω από το καπό. Έτσι ο 6,3λιτρος V8 με τους 591 PS παρέμεινε ως είχε (ίδιος με αυτόν της Black Series), με μόνη διαφορά την εξάτμιση που αντικαταστάθηκε.

[Πηγή DD Customs]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube