Teaser video της νέας Mercedes-Benz CLA-Class, έρχεται στις 8/1

Teaser video της νέας Mercedes-Benz CLA-Class, έρχεται στις 8/1

Η Mercedes-Benz θα παρουσιάσει τη νέα CLA σε έκθεση… ηλεκτρονικών, και όχι αυτοκινήτων.

Η Mercedes-Benz αποχαιρετά το 2018 με ένα teaser video της νέας CLA-Class, η οποία βασίζεται φυσικά στη νέα Α-Class, όπως και η προηγούμενη σειρά.

Το teaser video που αναρτήθηκε στα social media της μάρκας μας επιτρέπει να πάρουμε μια ιδέα για το σχήμα των φώτων, περισσότερο για την εσωτερική τους σχεδίαση. Αλλά και το περίγραμμα του 4θυρου κουπέ αμαξώματος. Εμπορικά η στρατηγική της Mercedes-Benz για το νέο μοντέλο θα είναι κάπως διαφορετική, καθώς υπάρχει ήδη η A-Class σεντάν ως μία πιο βασική επιλογή. Και έτσι η CLA θα έχει πιο premium χαρακτήρα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Test drive: Mercedes-Benz A 200 7G DCT

Είναι χαρακτηριστικό ότι η Mercedes-Benz δεν θα παρουσιάσει το αυτοκίνητο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου Β. Αμερικής στο Detroit, για την ακρίβεια δεν θα είναι καν εκεί. Η αποκάλυψη θα γίνει στο CES Las Vegas, ένα event που όλο και περισσότεροι κατασκευαστές προτιμούν για να παρουσιάσουν τις καινοτομίες τους. Αυτή την επικοινωνιακή στρατηγική είχε ακολουθήσει η μάρκα και πέρσι, δείχνοντας μια ελαφρά καμουφλαρισμένη A-Class στο Las Vegas πέρσι, όπου η παρουσίαση στηρίχτηκε κυρίως στο προηγμένο σύστημα πολυμέσων και επικοινωνίας MBUX. Για το οποίο οι τεχνικοί της Mercedes-Benz έχουν ήδη ετοιμάσει βελτιώσεις και αναβαθμίσεις να παρουσιάσουν με την αφορμή της CLA.


 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube