Teaser για μία νέα «Icon» Bugatti στο Monterey Car Week

Teaser για μία νέα «Icon» Bugatti στο Monterey Car Week

Όσο περνάνε οι μέρες το θερμόμετρο ανεβαίνει για το φετινό 2022 Monterey Car Week. Με ένα ποστάρισμα στο Twitter η Bugatti ανακοίνωσε πως θα παρουσιάσει ένα νέο «Icon» μοντέλο, αποκαλύπτοντας τα μπροστινά φωτιστικά του σώματα.

Η όλη ανακοίνωση στάθηκε αρκετά λιτή. «Unlock an Icon, 19 August 2022». Με αυτά τα ολίγα η Bugatti καταθέτει και επίσημα συμμετοχή για το φετινό Monterey. Στις αποσκευές της μάλιστα δεν θα έχει κάποια κλασική Chiron αλλά κάτι πιο σπέσιαλ. Αυτό τουλάχιστον μπορούμε να αντιληφθούμε κρίνοντας από το teaser με τα φωτιστικά σώματα που έδωσε στη δημοσιότητα. 

Τα συγκεκριμένα δείχνουν να διαθέτουν κατακόρυφη διάταξη, με τέσσερις σειρές LED να βρίσκονται η μία πάνω από την άλλη. Το πιο πιθανό, λοιπόν, είναι να αποτελούν τμήμα ενός πρωτότυπου ή μίας ειδικής, one-off έκδοσης. Κανείς βέβαια δεν μπορεί να αποκλείσει και κάτι πιο σημαντικό, όπως τον προάγγελο ενός νέου μοντέλου, αφού η Chiron κοντεύει να κλείσει τον κύκλο της. Κάτι τέτοιο όμως δείχνει να έχει λιγότερες πιθανότητες.

Ας μην ξεχνάμε επίσης πως έχει ήδη κλείσει ένας χρόνος από τη συμφωνία Bugatti-Rimac. Το διάστημα αυτό είναι αρκετό για να δώσει ένα πρώτο δείγμα γραφής. Ένα πρωτότυπο που θα βασίζεται πιθανά σε αμιγώς ηλεκτρική αρχιτεκτονική. Όπως και να έχει, οι μέρες περνούν και την προσεχή Παρασκευή θα μάθουμε περί τίνος πρόκειται. Όσο για το φετινό Monterey Car Week, μεταξύ άλλων θα φιλοξενεί και την πρωτότυπη Aston Martin DBR22, για την οποία μπορείτε να διαβάσετε εδώ
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube