Τη χούφτωσες; Χούφτωσ’ την! Χούφτωσ’ την! [video]

Τη χούφτωσες; Χούφτωσ’ την! Χούφτωσ’ την! [video]

To πορνογραφικό δίκτυο Pornhub θέλει να το βλέπει ο καθένας όταν η «χούφτα» σαρώνει το δρόμο.

Πολλές από τις βορειοδυτικές πολιτείες των ΗΠΑ πιάστηκαν με τα βρακιά κατεβασμένα από την όψιμη χιονοθύελλα που τις σάρωσε αυτή την εβδομάδα. Ευτυχώς όμως που βρέθηκε μια εταιρεία με απύθμενη εμπειρία στα ξεβρακώματα.

Η εταιρεία, γνωστή και στο πανελλήνιο, είναι η Pornhub. Το διαδικτυακό πορνογραφικό πόρταλ μίσθωσε καμιά 25αριά εκχιονιστικά για να καθαρίσουν το χιόνι από τους δρόμους στο New Jersey και στη Βοστώνη.

Το Pornhub και η αρμάδα των εκχιονιστικών του καθάρισαν τους δρόμους χωρίς να χρεώσουν σεντ, αλλά οι «χούφτες» τους είχαν τεράστια αυτοκόλλητα με το λογότυπο της εταιρείας. Ευτυχώς είχαν μόνο το logo και καμία σκανδαλώδη περίπτυξη, πέρα από τη λέξη «porn». Αλλά ακόμη κι έτσι, το αστείο γράφτηκε από μόνο του.

«Το τιμ του Pornhub κατανοεί ότι αυτή την εποχή του χρόνου, πολλές πόλεις έχουν ήδη δαπανήσει τον προϋπολογισμό τους για εκχιονισμό», δήλωσε ο επικεφαλής toy Pornhub, Corey Price, στο περιοδικό Boston, «και βάλαμε ένα χεράκι για να διευκολύνουμε τους φαν μας».

Η εταιρεία ενθάρρυνε όποιους χρειάζονταν καθαρισμό στο δρόμο τους από το χιόνι να γράψουν στο phubplows@gmail.com και να κάνουν share τα ποστ τους στο hashtag #pornhubplows. Η προσφορά επεκτάθηκε και στα πάρκινγκ μικρών επιχειρήσεων αλλά όχι σε ιδιωτικούς δρόμους. Αν και δεν νομίζουμε ότι το τελευταίο θα είχε και μεγάλη ζήτηση, διότι ποιος στη σεμνότυφη Αμερική θα ήθελε να φαίνεται ότι μίσθωσε μια πορνογραφική εταιρεία για να εκχιονίσει τον ιδιωτικό δρόμο του.

Αν σας ακούγεται για γέλια (ή μήπως για βολική πρακτικότητα;) παρά για ενόχληση, και χάσατε την ευκαιρία λόγω χώρας, μην πτοείστε. Μπορεί να φροντίσει για την Ελλάδα η Sirina Entertainment.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube