Ταϊλάνδη: Ο Elon Musk κατηγορεί ως παιδόφιλο έναν διασώστη των 12 παιδιών [video]

Ταϊλάνδη: Ο Elon Musk κατηγορεί ως παιδόφιλο έναν διασώστη των 12 παιδιών [video]

Αιτία το γεγονός ότι ο Βρετανός σπηλαιολόγος απέρριψε το υποβρύχιο του Musk ως ακατάλληλο.

Στη δικαιοσύνη θα προσφύγει ένας από τους Βρετανούς διασώστες που πήραν μέρος στη γιγαντιαία επιχείρηση στην Ταϊλάνδη για τον απεγκλωβισμό των 12 παιδιών και του προπονητή τους από το σπήλαιο που είχαν εγκλωβιστεί.
Αιτία μια ανάρτηση στο twitter του Elon Musk, ο οποίος δίχως προφανή λόγο τον κατηγόρησε ως παιδόφιλο.
Με ένα tweet που πήγε προς τους 22 εκατομμύρια ακολούθους του στο Twitter ο ιδρυτής και επικεφαλής της Tesla χαρακτήρισε τον Βρετανό σπηλαιολόγο Vernon Unsworth, «pedo» (παιδόφιλο). Στη συνέχεια διέγραψε το tweet του.

musk

Ο Βρετανός που ζει μόνιμα στην Ταϊλάνδη δήλωσε στον Guardian ιδιαίτερα εξοργισμένος αλλά και έκπληκτος με την αναφορά αυτή του Musk.
O ίδιος, σε συνέντευξή του στο CNN είχε δηλώσει πως το υποβρύχιο που κατασκεύασε ο Musk και διέθεσε στις αρχές της Ταϊλάνδης δεν θα μπορούσε να συνεισφέρει στον απεγκλωβισμό των παιδιών, κυρίως λόγω της στενότητας του χώρου και των υψομετρικών διαφορών. «Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα αυτό να δουλέψει» είχε δηλώσει ο Vernon Unsworth στο CNN και πολλοί λένε τώρα πως αυτή ήταν η αιτία της επίθεσης που δέχτηκε από τον Musk.

Ο τελευταίος αμφισβήτησε και τη συμμετοχή του Vernon Unsworth στην επιχείρηση διάσωσης γράφοντας στο twitter χαρακτηρίζοντας τον Βρετανό και ως ύποπτο («suss»). «Συγνώμη παιδεραστή, πήγαινες γυρεύοντας», έγραψε ο Musk στο επίμαχο tweet.

Δείτε το βίντεο με το υποβρύχιο του Musk που τελικά δεν χρησιμοποιήθηκε.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube