Τα πέταξε όλα σε τσαμπουκά στο δρόμο [video]

Τα πέταξε όλα σε τσαμπουκά στο δρόμο [video]

Γυμνή γυναίκα προκαλεί σκηνή εν μέσω κυκλοφορίας, κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού της με άλλον οδηγό.

Μια γυναίκα ξεκίνησε να καταφέρεται έντονα κατά άλλου οδηγού σε δρόμο του Cypress, στο Texas, και για κάποιο ανεξήγητο λόγο, θεώρησε ότι αν πετάξει όλα τα ρούχα της και δημιουργήσει μεγάλο θέμα θα ήταν και η… νικήτρια του «τσαμπουκά». Τελικά μάλλον δεν πέτυχε το σκοπό της, αλλά σαφώς κέρδισε περίοπτη θέση στην κλίμακα διασημότητας του web, αν και σε μια ενότητα όπου κανένας δεν θα ήθελε να βρεθεί.

Το περιστατικό συνέβη τον περασμένο μήνα, αλλά το video τώρα άρχισε να γίνεται viral. Η περιγραφή του ανθρώπου που το τράβηξε δεν δίνει περισσότερες πληροφορίες για το συμβάν, αναφέροντας απλώς ότι πρόκειται για «road rage». Και αν είναι γυμνό, τόσο το καλύτερο...

«Ο φίλος μου και εγώ κινούμαστε με το αυτοκίνητο όταν η κυκλοφορία σταμάτησε. Σήκωσα τα μάτια μου, και μια γυναίκα στη μέση του δρόμου φώναζε και κοπανούσε ένα φορτηγό», γράφει η λεζάντα του video από το Viral Hog. «Κρατούσε τα ρούχα της και τελικά τα έβαλε εμπρός στο φορτηγό, για να τα ξαναπάρει αφού πρώτα εξεμάνη».

Όπως πράγματι μπορείτε να δείτε στο video, η γυναίκα φαίνεται να στέκεται γυμνή στη μέση του δρόμου, ενώ καταφέρεται κατά του άλλου οδηγού ουρλιάζοντας. Όταν αποτυγχάνει να τον κάνει να ακολουθήσει τον παροξυσμό της (κάτι αναμενόμενο), πηγαίνει εμπρός από το φορτηγό και παίρνει τα ρούχα της από το δρόμο, αλλά καθώς πλησιάζει στο SUV της, ανεβάζει και πάλι θερμοκρασία… 

Οπότε σταματά ακόμη μια φορά, γυρίζει τον πωπό της προς την ακινητοποιημένη κυκλοφορία και μας χαρίζει ένα καλό twerk. Τότε ο αυτόκλητος καμεραμάν αποφάσισε ότι είχε αρκετό υλικό και σταμάτησε την καταγραφή. Κάτι που θεωρούμε δημοσιογραφικά απαράδεκτο, διότι μας στέρησε την ευκαιρία να δούμε αν το twerking είχε μεγαλύτερη διάρκεια ή η κοπέλα επέστρεψε στο αυτοκίνητό της για να φύγει.

Το νομικό κομμάτι της υπόθεσης δεν το γνωρίζουμε, μιας και το να κυκλοφορείς γυμνός δημοσίως μπορεί να έχει πλάκα στο ίντερνετ, αλλά είναι παράνομο στην πραγματική ζωή. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube