Τα παιδιά σας είναι… τέρατα; H Honda έχει τη λύση! [video]

Τα παιδιά σας είναι… τέρατα; H Honda έχει τη λύση! [video]

Στην περίπτωση που τα παιδιά σας είναι ανυπόφορα στο αυτοκίνητο, η λύση είναι να αγοράσετε ένα νέο Odyssey, προτείνει η Honda. Αμ, δε!

Είναι «τέρατα», τσακώνονται για ένα παιχνίδι-λεωφορείο από συμπιεζόμενο πολυμερές πριν καν ξεκινήσετε για όπου έχετε να πάτε.

Είναι δύο απρόσεκτοι κατεργαραίοι που έχουν βουλωμένα τα αυτιά τους με ακουστικά και είστε ένα βήμα από την παραφροσύνη πριν καλά καλά μπείτε στο αυτοκίνητο. Για πολλούς από εμάς συνηθισμένα πράγματα, αλλά όλα εξαρτώνται από την παιδαγωγική αντίληψή, τη διπλωματία και τη «θερμοχωρητικότητά» μας για να διατηρηθεί η ειρήνη.

Ή μήπως εξαρτάται από αυτά τα ίδια; Είναι πραγματικά τόσο διαβολικά τα παιδιά μας, έτσι ώστε η πρώτη εκστρατεία μάρκετινγκ της Honda για την πέμπτη γενιά του Odyssey στις ΗΠΑ να πρέπει να παρουσιάσει μια αρνητική μεριά στη ζωή ενός γονέα; Μάλλον, όχι. Αλλά προφανώς σε μια εποχή κατά την οποία η σύγκρουση ενθαρρύνεται κατά τη διάρκεια της ζωντανής ειδησεογραφικής κάλυψης καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, σε μια εποχή κατά την οποία τα παιδιά «διασκεδάζουν» διαρκώς, ώστε να μην χρειάζεται να διασκεδάζουν, προφανώς μια παιδαγωγική, παραγωγική, συμβατική αν θέλετε, αντιμετώπιση μιας παιδικής κρίσης δεν αποτελεί πλέον ζητούμενο. Οπότε επεμβαίνει ο από μηχανής θεός διά της μορφής των Magic Slide της Honda. Μια ιδιότυπη Πράσινη Γραμμή που κρατά μακριά τις αντιμαχόμενες πλευρές. Όπως ακριβώς γίνεται στον κόσμο των μεγάλων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Lexus: Συναισθηματική διαφήμιση κόντρα στην αυτόνομη οδήγηση [video]

Εντυπωσιακή εμπορική προσέγγιση από τη Honda με τη βοήθεια από κινούμενα σχέδια. Προφανώς τα Magic Slide δεν σχεδιάστηκαν με κατά νου ότι θα έβρισκαν εφαρμογή σε μια τέτοια περίπτωση. Οι εγκέφαλοι του μάρκετινγκ της αμερικανικής Honda όμως την εντόπισαν και την ανέδειξαν σε μια μείζονα διάσταση και σε μια αντιπαιδαγωγική εφαρμογή. Φαντάζομαι ότι ύστερα από αυτό το σποτ, ο Antoine de Saint-Exupéry δεν θα αγόραζε ποτέ ένα Honda Odyssey 2018. Ούτε κι εγώ.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube