Lexus: Συναισθηματική διαφήμιση κόντρα στην αυτόνομη οδήγηση [video]

Lexus: Συναισθηματική διαφήμιση κόντρα στην αυτόνομη οδήγηση [video]

Κι ενώ όλοι χτυπιούνται με την αυτόνομη οδήγηση, να ’σου η Lexus που βάζει συναισθηματικές φιτιλιές, κόντρα στη μόδα.

Εκεί λοιπόν που όλος ο κόσμος έχει μπει σε τροχιά για το αυτόνομο αυτοκίνητο, η Lexus διάλεξε να πάει κόντρα στο ρεύμα με το τελευταίο διαφημιστικό σποτ της στον Καναδά.

Και το παράδοξο είναι ότι αποτελεί το κατ’ εξοχήν κομμάτι της Toyota που εργάζεται πυρετωδώς πάνω σε αυτή την τεχνολογία.

Τι να πέρασε άραγε από το μυαλό του τμήματος μάρκετινγκ της Lexus Canada; Δεν γνωρίζουμε ακριβώς, αλλά κρίνοντας από το αποτέλεσμα, πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον διαφημιστικό σποτ για το ανανεωμένο Lexus IS, για το οποίο οι Καναδοί μαρκετίερ της εταιρείας αποφάσισαν να επικεντρωθούν στην οδηγική απόλαυση.

Η ιδέα ακούγεται μια χαρά για μια μπερλίνα όπως είναι το IS, με τη διαφορά ότι η Lexus αποφάσισε να βάλει την οδηγική απόλαυση παράλληλα (ή μήπως πρέπει να πούμε σε κόντρα) με την αυτόνομη οδήγηση.

«Ζήστε το πάθος στο τιμόνι! Όσο ακόμα είναι καιρός!».

Αυτά είναι ακριβώς τα λόγια που χρησιμοποίησε η Lexus για να κλείσει αυτό το σύντομο διαφημιστικό σποτ, όπου βλέπουμε τον άνδρα να περνά από το τιμόνι του IS, υπομειδιώντας, στην καμπίνα ενός φουτουριστικού οχήματος, χωρίς τιμόνι.

Και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το γκρουπ Toyota συγκαταλέγεται μεταξύ των παγκόσμιων πρωταγωνιστών στην επένδυση στο αυτοκίνητο. Και η Lexus, ούσα ο premium βραχίονας της Toyota, φανταζόμαστε ότι θα ενσωματώσει την αυτόνομη οδήγηση κατά προτεραιότητα στο γκρουπ. Οπότε και είναι παράδοξος ο τρόπος που διάλεξε να πουλήσει αυτοκίνητα στον Καναδά.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube