Συνελήφθη YouTuber που έριξε BMW σε ποτάμι [video]

Συνελήφθη YouTuber που έριξε BMW σε ποτάμι [video]

Ο influencer κατηγορείται για επικίνδυνη οδήγηση και μόλυνση του περιβάλλοντος μετά από βίντεο που ανέβασε ο ίδιος στα social media.

Ο 27χρονος Ryan Taylor με πάνω από 2 εκατομμύρια subscribers στο YouTube συνελήφθη στη Marbella της Ισπανίας για επικίνδυνη οδήγηση και μόλυνση του περιβάλλοντος μετά από βίντεό που ανέβασε στο κανάλι του και αποδεικνύει τα εν λόγω παραπτώματα.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι αστυνομικοί βρήκαν μια μαύρη BMW 3 Series Coupé γενιάς E46 παρατημένη μέσα σε ποτάμι χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας. Η έρευνα της αστυνομίας κατέληξε στο βίντεο του νεαρού που τον παρουσιάζει να οδηγεί με επικίνδυνο τρόπο το αυτοκίνητο, να το καταστρέφει και στη συνέχεια να το ρίχνει στο ποτάμι με τη βοήθεια των φίλων του.

BMW

Η BMW αγοράστηκε μεταχειρισμένη έναντι $500, με σκοπό να χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες του βίντεο. Όπως θα δείτε, οι νεαροί πηδούν πάνω στο καπό και την οροφή, πετούν πέτρες στο αμάξωμα και σπάνε τους καθρέφτες με κλωτσιές. Στη συνέχεια την οδηγούν με απαράδεκτο τρόπο σε δημόσιο δρόμο, αλλά και σε ένα χωράφι. Το αυτοκίνητο φαίνεται να χτυπάει αρκετές φορές σε λόφους και πέτρες προτού μια σοβαρή μηχανική βλάβη το ακινητοποιήσει. 

Αφού διέλυσαν την BMW, οι νεαροί αποφάσισαν πως ήταν καλή ιδέα να την πετάξουν στο ποτάμι για να την ξεφορτωθούν. Φυσικά μια τέτοια κίνηση είναι παράνομη καθώς το όχημα αποτελεί εστία μόλυνσης του περιβάλλοντος. Τελικά, οι πράξεις τους θα τιμωρηθούν από το νόμο καθώς έχουν κληθεί να δώσουν εξηγήσεις στις αρμόδιες αρχές της Ισπανίας.

[Πηγή: Euro Weekly News μέσω Carscoops]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube