Subaru Impreza S10 WRC: Ο θρύλος… στο σφυρί

Subaru Impreza S10 WRC: Ο θρύλος… στο σφυρί

Στις 22 Μαΐου δημοπρατείται το αγωνιστικό Subaru Impreza S10 WRC, του Petter Solberg. Όσοι πιστοί… προσέλθετε.

Αυτό το εξαιρετικό Subaru Impreza S10 WRC του Petter Solberg, έχει ανακατασκευαστεί πλήρως από τη Prodrive Legends και έχει επανέλθει στην κατάσταση στην οποία βρισκόταν πριν ο Solberg αγωνιστεί με αυτό -και κερδίσει- το ράλι Ιαπωνίας το 2004.

Η προσοχή στη λεπτομέρεια ήταν απλά απαράμιλλη για τους ανθρώπους της Prodrive. Το «Pro-WRC 04008» ήταν το όγδοο μοντέλο που κατασκευάστηκε το 2004 από τη Prodrive και χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά από τον Petter Solberg στο ράλι Τουρκίας τον Ιούνιο του 2004 (τερμάτισε 3ος).

subaru

Λίγους μήνες μετά και συγκεκριμένα στις 5 Σεπτεμβρίου του 2004, ο Petter Solberg, πήρε σπίτι του -στην κυριολεξία όμως- το εικονιζόμενο S10 Subaru Impreza World Rally Car 555 SRT, έπειτα από τη νίκη του στην Ιαπωνία. Μάλιστα, στο συγκεκριμένο αγώνα, ο Solberg, κέρδισε και τις 11 ειδικές τερματίζοντας πρώτος με διαφορά μεγαλύτερη του ενός λεπτού από τον Sebastien Loeb. 

 

Subaru1

Στις 22 Μαΐου λοιπόν, στη δημοπρασία του Silverstone κάποιος τυχερός και αναμφίβολα με γεμάτο πορτοφόλι, θα κάνει δικό του ένα από τα καλύτερα αγωνιστικά μοντέλα του WRC και προσωπικό «όχημα» του Peter Solberg.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube