Subaru BRZ 2022: Ο δρόμος προς την κατασκευή του [video]

Subaru BRZ 2022: Ο δρόμος προς την κατασκευή του [video]

Τα καθαρόαιμα σπορ μοντέλα στην εποχή μας αποτελούν μία περιορισμένη μειοψηφία. Στο video που ακολουθεί η Subaru επιχειρεί να μας μεταφέρει πτυχές από την εξέλιξη της δεύτερης γενιάς BRZ.

Θα πρέπει να είναι πιο ισχυρό, πιο άκαμπτο, να μην προστεθεί επιπλέον βάρος και, σε κάθε περίπτωση, να μη χάσει αυτό το άγγιγμα που έκανε την πρώτη γενιά του αυτοκινήτου τόσο ξεχωριστή. Αυτή, σε γενικές γραμμές, είναι η ιστορία της εξέλιξης του νέου BRZ, όπως τη βίωσαν οι μηχανικοί εξέλιξης και οι οδηγοί αγώνων της Subaru. 

Χρησιμοποιώντας τη γνώση και τις εμπειρίες από την πρώτη γενιά του αυτοκινήτου, καθώς και από την αγωνιστική έκδοση αυτού, το νέο BRZ φιλοδοξεί να αφήσει ιστορία. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν οι άνθρωποι της φίρμας. Ενδεικτικά αναφέρουμε τα λόγια του Masahiko Inoue, επί κεφαλής του πρότζεκτ. «Το σπορ αυτοκίνητο είναι ένα σύμβολο fun-to-drive. Η ουσία της αυτοκίνησης. Τα υλικά είναι η μείωση του βάρους, η συμμετρία, το χαμηλό κέντρο βάρους και η κατανομή αυτού. Ήταν η δουλειά μου ως μηχανικός να φέρω καθένα από αυτά τα συστατικά όσο πιο κοντά γίνεται στην τελειότητα». 

Από τον σχεδιαστικό πάγκο και τις δοκιμές στην αεροσύραγγα, μέχρι τα χιλιόμετρα που έγραφαν οι οδηγοί της εταιρίας στις πίστες δοκιμών, η διαδρομή αυτή έχει συμπυκνωθεί και παρουσιάζεται σε ένα video διάρκειας 7:14 λεπτών. Κατά τη γνώμη μας, αξίζει τον κόπο ένα κλικ σε αυτό. 
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube