Στα χιόνια με Lamborghini Urus και Huracán [video]

Στα χιόνια με Lamborghini Urus και Huracán [video]

Πελάτες της Lamborghini έχουν την ευκαιρία να βιώσουν την μοναδική εμπειρία οδήγησης των Urus και Huracán στο χιόνι.

Μετά από ένα χρόνο απουσίας, η Lamborghini επαναφέρει το Accademia Neve στο Livigno της βόρειας Ιταλίας. Η εκδήλωση αποτελεί ευκαιρία για τους πελάτες της ιταλικής μάρκας να βιώσουν την εμπειρία οδήγησης στο χιόνι, μαθαίνοντας παράλληλα τις απαραίτητες τεχνικές για την συμπεριφορά του αυτοκινήτου τους σε αυτές τις συνθήκες.

Η Lamborghini διοργάνωσε για πρώτη φορά το Accademia Neve το 2012. Το πρόγραμμα έχει διάρκεια τρεις ημέρες που είναι γεμάτες οδήγηση σε χιόνι, στην παγωμένη πίστα του Livigno στις ιταλικές Άλπεις. Όπως θα περίμενε κανείς το τοπίο είναι άκρως χειμερινό με τις θερμοκρασίες να φτάνουν και τους -10 °C.

Lamborghini

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν πλάι στους οδηγούς της αγωνιστικής ομάδας, Squadra Corsa, και να αποκομίσουν απ' αυτούς σημαντικές συμβουλές για την οδήγηση στο χιόνι. 

Πέρα από τις τετρακίνητες Urus και Huracán, οι πιο τολμηροί θα έχουν την ευκαιρία να καθίσουν και πίσω από το τιμόνι της πισωκίνητης σκληροπυρηνικής Huracán STO.

Lamborghini

Όσοι θέλουν να οδηγήσουν μια Lamborghini στο χιόνι, μπορούν ακόμη να δηλώσουν συμμετοχή. Βέβαια, το κόστος του τριημέρου είναι άγνωστό, αν και υποψιαζόμαστε ότι θα είναι ανάλογο της μοναδικής αυτής εμπειρίας.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube