Σοκαριστικό ατύχημα που θα ζήλευε και κασκαντέρ! [video]

Σοκαριστικό ατύχημα που θα ζήλευε και κασκαντέρ! [video]

Ένα απίθανο ατύχημα κατέγραψε κάμερα σε παραλία, με οδηγό να εκτινάσσεται κυριολεκτικά από ένα Toyota FJ Cruiser και να βουτά στη θάλασσα!

toyota

Ακόμα και ο καλύτερος κασκαντέρ του Hollywood να είχε σχεδιάσει το ατύχημα που συνέβη σε παραλία του Κουβέιτ, δύσκολα θα το είχε φέρει εις πέρας. 

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο οδηγός «έπαιζε» με το Toyota FJ Cruiser στην ακροθαλασσιά μέχρι που έχασε τον έλεγχό του και άρχισε τις τούμπες!

Προφανώς δεν φόραγε ζώνη και σε μια από τις τούμπες οι δυνάμεις της φύσης τον εκτόξευσαν από το παράθυρο του αυτοκινήτου. Και μετά από κάμποσες περιστροφές βούτηξε στα ρηχά νερά. 

 

 

Όπως φαίνεται στη συνέχεια του βίντεο το μόνο που φέρεται να πληγώθηκε σοβαρά είναι ο εγωισμός του! Καθώς σηκώθηκε σχεδόν αμέσως και απομακρύνθηκε σε μια ομάδα ανθρώπων στην παραλία χωρίς καμία δυσκολία.

Σύμφωνα με τους Arab Times, το περιστατικό συνέβη κοντά στην παραλία Abu Al-Hasaniya στο Κουβέιτ, με τις αρχές να έχουν κατασχέσει το κατεστραμμένο Toyota, το οποίο κατέληξε να παρασυρθεί στη θάλασσα και χρειάστηκε να ανασυρθεί από την πυροσβεστική υπηρεσία.

 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube