Σκηνή €3.000 για κάμπινγκ στην οροφή του Land Rover Defender

Σκηνή €3.000 για κάμπινγκ στην οροφή του Land Rover Defender

Με αυτό το αξεσουάρ και το νέο Land Rover Defender δεν θα χρειαστεί να κλείσετε δωμάτιο ξενοδοχείου.

Η Land Rover ανακοίνωσε την διάθεση ενός νέου αξεσουάρ για το Defender 110 που ταιριάζει με τον ταξιδιάρικο και περιπετειώδη χαρακτήρα του - μια σκηνή οροφής ιδανική για κάμπινγκ!

Η σκηνή που εξελίχθηκε σε συνεργασία με την Autohome, έχει μήκος 2,3 μέτρα, πλάτος 1,3 μέτρα και  ύψος 1,5 μέτρα. Στο εσωτερικό της μπορεί να φιλοξενηθούν έως δύο ενήλικες και περιλαμβάνει στρώμα, μαξιλάρια, εσωτερικό φωτισμό LED, παράθυρο και μια αλουμινένια σκάλα. Όλα αυτά αποθηκεύονται μέσα σε ένα αεροδυναμικό κάλυμμα από πολυεστέρα που μοιάζει με μπαγκαζιέρα οροφής και είναι συμβατό με την σχάρα Expedition roof rack (μέρος του πακέτου Adventure Pack).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Επίσημο: Νέο Land Rover Defender [video]

Σύμφωνα με τη βρετανική φίρμα, η σκηνή είναι έτοιμη για χρήση μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, καθώς το μόνο που απαιτείται από τον χρήστη είναι να απασφαλίσει το κάλυμμα, με αμορτισέρ αερίου να αναλαμβάνουν το άνοιγμα.

Όσοι λοιπόν έχουν ένα Land Rover Defender και αγαπούν το κάμπινγκ στη φύση, μπορούν να αγοράσουν τη σκηνή έναντι €3081,96 (προ φόρων) ως ένα από τα 170 αξεσουάρ που προσφέρει η εταιρεία για το μοντέλο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Πόσο κοστίζει το Land Rover Defender στην Ελλάδα;

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube