Σχεδόν ξεπούλησε για το 2020 η Chevrolet Corvette Stingray

Σχεδόν ξεπούλησε για το 2020 η Chevrolet Corvette Stingray

Όπως αποκάλυψε ο υπεύθυνος σχεδιασμού της General Motors.

Μπορεί να έχουν περάσει μόλις δέκα μέρες από την παρουσίαση της νέας Corvette Stingray, όμως σχεδόν ολόκληρη η παραγωγή της για το 2020 έχει ήδη ξεπουλήσει.

Την είδηση αποκάλυψε στο Autoblog ο Michael Simcoe, υπεύθυνος σχεδιασμού της General Motors λέγοντας: «Πιστεύω πως οι παραγγελίες έχουν ήδη φτάσει τον αριθμό παραγωγής για το πρώτο έτος. Είναι τόσο κοντά που θα ξεπουλήσει σύντομα (για το 2020).»

Η General Motors δεν έχει ανακοινώσει ακόμα τον αριθμό Chevrolet Corvette Stingray που θα παράγει ετησίως οπότε δε γνωρίζουμε το πόσες προ-παραγγελίες έχουν κατατεθεί. Πάντως όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το νέο κεντρομήχανο sportscar που από ότι φαίνεται θα γίνει ένα από τα best-seller της κατηγορίας του στις ΗΠΑ.

Chevrolet Corvette

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Επίσημο: Νέα Chevrolet Corvette Stingray [23 videos]

Να θυμίσουμε πως το μοντέλο φορά ένα νέο ατμοσφαιρικό κινητήρα V8 LT2 6,2 λίτρων με απόδοση 502 PS και 637 Nm ροπής χαρίζοντας επιτάχυνση 0-97 km/h σε κάτω από 3".

Η παραγωγής της Corvette Stngray θα ξεκινήσει στο εργοστάσιο Bowling Green Assembly της GM προς τα τέλη του 2019. Η βασική έκδοση του αμερικανικού μοντέλου θα ξεκινά κάτω από τις $60.000 δολάρια (€53.264 ευρώ).

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube