SEAT: Πόση ώρα χρειάζεται για να μπουν τα παιδιά στο αυτοκίνητο; [video]

SEAT: Πόση ώρα χρειάζεται για να μπουν τα παιδιά στο αυτοκίνητο; [video]

Κατά μέσο όρο οι γονείς δαπανούν 11 λεπτά για αυτή τη διαδικασία όπως αποκαλύπτει η έρευνα της SEAT.

Μια έρευνα της SEAT στη Μ.Βρετανία έδειξε πως ο μέσος γονέας δαπανά περίπου 96 ώρες το χρόνο για να ετοιμάσει και να βάλει τα παιδιά του σε ειδικό κάθισμα μέσα στο αυτοκίνητο.

Σε χειρότερη μοίρα από όλους όσους συμμετείχαν στην έρευνα είναι οι γονείς που μένουν στο Λονδίνο καθώς αυτοί χρειάζονται 18,2 λεπτά για να ολοκληρώσουν τη διαδικασία - έναντι 11 λεπτών που είναι το μέσο όρο όλων των περιοχών - με αποτέλεσμα να αργούν στη δουλειά τους αρκετά συχνά. Όσον αφορά τις ηλικίες, σύμφωνα με τους γονείς, η δυσκολότερη φάση είναι μεταξύ 2 και 3 ετών, αφού εκεί το μέσο όρο ανεβαίνει στα 20 λεπτά!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Test drive: SEAT Tarraco 1.5 TSI 150 PS ACT

Η SEAT θέλοντας να συμβάλλει σε μια ευκολότερη καθημερινότητα για τους γονείς, εξόπλισε το Tarraco με μια σειρά από έξυπνες λύσεις όπως η πόρτα του χώρου αποσκευών που ανοίγει με μια κίνηση του ποδιού, η τρίτη σειρά καθισμάτων (επταθέσια διάταξη) που ξεδιπλώνεται με το πάτημα ενός κουμπιού και το Apple CarPlay που αναλαμβάνει τη ψυχαγωγία των μικρών μας φίλων κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Παράλληλα η εταιρεία δημοσίευσε ένα δεύτερο βίντεο - οδηγό επιβίωσης - για όλους εκείνους που βρίσκονται συχνά μέσα στο αυτοκίνητό τους μαζί με παιδιά.

Πηγή: Carscoops

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube