Σε ποια ευρωπαϊκή χώρα κάνει πρεμιέρα η Omoda;

Σε ποια ευρωπαϊκή χώρα κάνει πρεμιέρα η Omoda;

H κινεζική αυτοκινητοβιομηχανία Omoda, είναι έτοιμη για την ευρωπαϊκή της πρεμιέρα. Από ποια χώρα θα ξεκινήσει την εμπορική της πορεία;

Omoda 5

Την Ισπανία και συγκεκριμένα τη Μαδρίτη επέλεξε η Omoda για το πανευρωπαϊκό της ξεκίνημα που θα ξεκινήσει επίσημα στις 22 Φεβρουαρίου.

Από την παγκόσμια πρεμιέρα, τον περασμένο Απρίλιο στο Wuhu (Anhui, Κίνα), οι προσδοκίες για το λανσάρισμα της Omoda στην Ισπανία, την πρώτη ευρωπαϊκή αγορά της κινεζικής φίρμας ήταν μεγάλες. Η αναμονή όμως τελειώνει, καθώς στις 22 Φεβρουαρίου η εταιρεία θα γιορτάσει το επίσημο λανσάρισμά της στην πρωτεύουσα της Ισπανίας, Μαδρίτη.

Από την Ισπανία και συγκεκριμένα την Μαδρίτη θα ξεκινήσει το ευρωπαϊκό ταξίδι της Omoda στις 22 Φεβρουαρίου

Omoda 5

Η κινεζική αυτοκινητοβιομηχανία θα πραγματοποιήσει το λανσάρισμά της σε μια λαμπερή εκδήλωση, κατά τη διάρκεια της οποίας, εξέχοντα στελέχη της μάρκας θα δώσουν τα παρών. Εκτός από την παρουσία τους φυσικά, θα προσφέρουν και πολλές, χρήσιμες πληροφορίες αναφορικά με το brand, τη φιλοσοφία, τις αξίες, την άφιξη των πρώτων μοντέλων της στις δικές της αντιπροσωπείες, αλλά και τα μελλοντικά σχέδια επέκτασης της μάρκας και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα

Όλα αυτά θα γίνουν σε ένα εορταστικό περιβάλλον, παρουσία υποψήφιων πελατών, αλλά και ανθρώπων προερχόμενους από διαφορετικούς τομείς, αλλά με πολλά κοινά στοιχεία: μια γεύση για νέα κινητικότητα, ελευθερία, σχεδιασμό, τεχνολογία, ποιότητα, ασφάλεια και βιωσιμότητα.

Η Omoda φτάνει στην Ισπανία (και από εκεί σιγά-σιγά και στην υπόλοιπη Ευρώπη) για να προσφέρει μια διαφορετική, εναλλακτική λύση έξυπνης οικολογικής κινητικότητας, με φουτουριστικές, τεχνολογικές λύσεις και προϊόντα που τροφοδοτούνται από διαφορετικές ενέργειες.

Omoda 5

Το αυτοκίνητο το οποίο αναμένεται να συγκεντρώσει τα περισσότερα βλέμματα είναι το Omoda 5, ένα σύγχρονο SUV, βασισμένο στην πλατφόρμα Τ1Χ. Το μοντέλο εφοδιάζεται με έναν υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα 1.6 lt, απόδοσης 189 ίππων. Το συγκεκριμένο μοτέρ είναι κληροδότημα από την μητρική εταιρεία Chery.  H γκάμα της τέλος, θα περιλαμβάνει  και αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube