Σε δημοπρασία ο αυθεντικός ΚΙΤΤ του «Ιππότη της Ασφάλτου» [video]

Σε δημοπρασία ο αυθεντικός ΚΙΤΤ του «Ιππότη της Ασφάλτου» [video]

Ο πλειοδότης θα παραλάβει το αυτοκίνητο από τον ίδιο τον David Hasselhoff.

Ο «Ιππότης της ασφάλτου (Knight Rider) ήταν μια από τις πλέον επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές στη δεκαετία του 1980, με πρωταγωνιστή τον Michael Knight, τον οποίο ενσάρκωνε ο David Hasselhoff.

Βέβαια ο μεγάλος πρωταγωνιστής της σειράς, ήταν το αυτοκίνητο του David Hasselhoff, ο περίφημος ΚΙΤΤ. Επρόκειτο για μια ειδικά διασκευασμένη Pontiac Firebird Trans Am, η οποία ήταν βέβαια αλεξίσφαιρη, επικοινωνούσε με τον οδηγό της με φωνητικές εντολές, είχε ψηφιακές οθόνες και κυρίως είχε δυνατότητα αυτόνομης οδήγησης. 

kitt

Με άλλα λόγια ο σεναριογράφος της σειράς, μπορούμε να πούμε πως έβλεπε πολύ μπροστά, έχοντας «φτιάξει» από τη δεκαετία του ’80, ένα αυτοκίνητο με προδιαγραφές 2021!

Τώρα λοιπόν, ο αυθεντικός ΚΙΤΤ βγαίνει σε δημοπρασία που ξεκίνησε πριν λίγες μέρες  και θα ολοκληρωθεί στις 23 Ιανουαρίου. Ήδη η τιμή του έχει ξεπεράσει τα $ 970.000 και βαίνει αυξανόμενη. 

Σημαντική λεπτομέρεια είναι ότι το αυτοκίνητο είναι πλήρως λειτουργικό (δίχως βέβαια να κάνει όλα όσα βλέπαμε στη σειρά) και ακόμη πιο σημαντικό ότι τα κλειδιά του αυτοκινήτου θα παραδώσει στον πλειοδότη ο ίδιος ο David Hasselhoff.

Όσοι πιστοί προσέλθετε λοιπόν! 
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube