Ρωσική σαλάτα

Ρωσική σαλάτα

Ένας Ρώσος βελτιωτής αναλαμβάνει να συνθέσει μια νέα «Porsche» που προκύπτει από την αισθητική ένωση μιας Cayenne, μιας Macan και μιας 911.

Για όλους όσοι βρίσκονται στο τρίλημμα να διαλέξουν μεταξύ μιας Cayenne, μιας Macan και μιας 911, σας έχουμε τη λύση.

Εκεί, στη Ρωσία της υπερβολής, ο βελτιωτής TopCar προτείνει ανάμεσα στην γκάμα του και ένα κιτ που το ονομάζει Vantage και σου επιτρέπει να συνδυάσεις στοιχεία και από τα τρία μοντέλα της Porsche. Και το αποτέλεσμα είναι αν μη τι άλλο, τουλάχιστον εντυπωσιακό.

Οι Ρώσοι του οίκου TopCar βρήκαν το μέσο για να μαγνητίζουν τους συμπατριώτες τους. Αυτό το τελευταίο πρότζεκτ του TopCar βασίζεται πάνω στην Porsche Cayenne στην οποία προσαρμόζονται τα εμπρός φώτα της 911 και τα πίσω φανάρια της Macan στην πίσω πόρτα. Αυτό βέβαια δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο για όσους ασχολούνται με το θέμα, καθώς το έχουμε δει από τον RUF πριν από μερικά χρόνια με την Dakara, αλλά με λιγότερο κραυγαλέο τρόπο.

Όπως συμβαίνει σε τέτοιου είδους σχεδιαστικές ασκήσεις, το αυτοκίνητο χρειάζεται απαραιτήτως ένα νέου σχεδιασμού προφυλακτήρα. Αυτό βέβαια του TopCar διαθέτει ακόμη αεραγωγούς πάνω στο καπό, νέας σχεδίασης πλευρικά μαρσπιέ, αεροδυναμικά «βοηθήματα» και πίσω προφυλακτήρα με ενσωματωμένο διαχύτη που έχει με τη σειρά του ενσωματωμένες τις μπούκες της εξάτμισης. Το αισθητικό αποτέλεσμα του αμαξώματος συμπληρώνουν τεράστιες ζάντες ελαφρού κράματος, με επίσης υπερμεγέθη δισκόφρeνα. Τα περισσότερα στοιχεία του αμαξώματος δε είναι ανθρακονημάτινα.

To TopCar δεν δημοσιοποίησε κανένα στοιχείο που να αφορά το μηχανολογικό μέρος της βελτίωσης. Με τέτοιο πάντως επιθετικό look περιμένεις και ανάλογη αύξηση της ισχύος. Το αυτοκίνητο αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εικονικό στάδιο, αλλά η επιτυχία του στη μεγάλη χώρα με τους πολλούς κροίσους η επιτυχία του θεωρείται εξασφαλισμένη.
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube